top of page

Informació temporada 2022-2023

Setmana 1

HORARIS
horaris1.PNG

Setmana 2

horaris2.PNG

Poliesportiu Municipal La Sagi

Complex Esportiu La Bàscula

Revisió Mèdica Esportiva (aleví expert, infantil, cadet, juvenil i sènior)

Com cada any, la revisió mèdica és un tràmit obligatori per poder competir per a tots els/les jugadors/res de les competicions de la FCH.

La temporada 2022-2023, es farà a través del mateix servei mèdic de la temporada passada.

Lloc: C/ Llançà 56, Barcelona

Preu: La revisió mèdica es pagarà en el moment de realitzar la revisió. (40€ nivell mig i 25€ nivell bàsic)

Tipus de revisió: Nivell Mig de cadet a sènior i Nivell Bàsic per infantils i alevins experts.

TEMPORADA

Equipacions

Tots/es els/les jugadors/es del club hauran d'adquirir el material d'equipament esportiu obligatori per a jugar els partits de competició. (queden exempts els nens i nenes del grup d'Iniciació Motriu a l'Handbol)

Tota l'equipació es comprarà a través de la BOTIGA ONLINE del CLUB. A més a més, es podrà renovar qualsevol peça de l'equipament per a qui ho necessiti i adquirir peces de merchandising.

 

És imprescindible disposar d'un número de dorsal assignat pel club per poder comprar qualsevol peça d'equipament esportiu que contingui numeració! Els/Les jugadors/es noves, un cop feta la inscripció al club, rebran un correu amb el procediment a seguir per comprar l'equipació i número de dorsal assignat.

Afiliació FCH (aleví expert, infantil, cadet, juvenil i sènior)

Per tal de poder tramitar la fitxa federativa de competició, tots els jugadors/es i tècnics han d'estar registrats a la bbdd de la FCH. Aquest tramit només el pot realitzar l'esportista o pare/mare/tutor i es realitza només una vegada. Seguiu els passos descrits a continuació:

  1. Entrar al web d'afiliacions http://balonmano.isquad.es/afiliaciones/login.php?id_federacion=cat (també accessible des de la pàgina web de la federació http://fchandbol.cat/ a l'apartat iSquad > Afiliació) i prémer el botó "Comenzar la afiliación".

  2. Un cop ens aparegui el formulari s'haurà d'anar omplint amb totes les dades. Per fer-ho caldrà disposar d'una adreça d'email (que ha de ser diferent per cada persona, no poden afiliar-se 2 jugadors amb la mateixa), d'un arxiu amb una foto tipus carnet de la persona i del anvers i revers del seu DNI, doncs s'hauran d'adjuntar.  En el cas dels menors d'edat també caldrá adjuntar còpia del DNI del pare/mare/tutor i el següent document d'autorització (enllaç) , degudament complimentat.

  3. Al finalitzar el procés d'afiliació es rebra un email a l'adreça proporcionada per confirmar el registre. Un cop s'hagin revisat les dades per part de la federació, es rebrà un segon correu indicant que tot és correcte; IMPORTANT: CAL REENVIAR AQUEST SEGON CORREU AL CLUB (handbolbcnsants@gmail.com).

*Al següent enllaç trobareu el document d'instruccions realitzat pel club per facilitar l'afiliació (instruccions afiliació FCH).

Vols jugar a handbol? Inscriu-t'hi!

Respon el següent formulari de PREINSCRIPCIÓ i t'enviarem tota la informació dels nostres equips i disponibilitat de places.

PREINSCRIPCIÓ
bottom of page