top of page

Informació temporada 2023-2024

HORARIS

Poliesportiu Municipal La Sagi

Complex Esportiu La Bàscula

TEMPORADA

Revisió Mèdica Esportiva (aleví expert, infantil, cadet, juvenil i sènior)

Com cada temporada, per a la tramitació de llicències de competicions de la Federació Catalana cal adjuntar de cada jugador/a un certificat mèdic vigent degudament signat i amb el núm. de col·legiat, on s’indiqui que l’esportista és apte/a per a la pràctica de l’handbol.

​El tipus de reconeixement mèdic depèn de l’edat de l’esportista:

  • Reconeixement nivell bàsic: preAleví/ina i Aleví/ina

  • Reconeixement nivell mig: Infantil, Cadet, Juvenil i Sènior

 

Per obtenir el certificat des del Club oferim dues opcions per fer-la:

 

1) Per compte propi al centre mèdic que desitgeu (ens haureu de fer arribar el certificat mitjançant correu electrònic a handbolbcnsants@gmail.com, en el qual caldrà indicar el nom del/de la jugador/a i de l’equip).

2) Al Centre Mèdic Amicitia ( Amicitia enviarà el certificat tant a vosaltres com al club. Pel que fa al pagament, es farà directament al centre mèdic en el moment de fer la prova). 

Per reservar hora, ho podeu fer en el següent enllaç   https://www.doktorstore.com/cmamicitia/

Lloc: Rector Triadó, 69 Barcelona.

Preu: La revisió mèdica es pagarà en el moment de realitzar la revisió. (40€ nivell mig i 25€ nivell bàsic)

Tipus de revisió: Nivell Mig de cadet a sènior i Nivell Bàsic per infantils i alevins experts.

En cas d'incidència, heu de contactar amb la Martina Weikert al correu: gestiobcnsants@gmail.com.

 

Si no us van bé les dates previstes ara per demanar la cita, no us amoïneu perquè s'aniran actualitzant. De totes maneres, us demanem que gestioneu al més ràpid possible les revisions.Tingueu en compte que per poder tramitar les fitxes indispensables per iniciar les competicions la temporada vinent necessitem fer-ho amb dies d'antelació.

Equipacions

Tots/es els/les jugadors/es del club hauran d'adquirir el material d'equipament esportiu obligatori per a jugar els partits de competició. (queden exempts els nens i nenes del grup d'Iniciació Motriu a l'Handbol)

Tota l'equipació es comprarà a través de la BOTIGA ONLINE del CLUB. A més a més, es podrà renovar qualsevol peça de l'equipament per a qui ho necessiti i adquirir peces de merchandising.

 

És imprescindible disposar d'un número de dorsal assignat pel club per poder comprar qualsevol peça d'equipament esportiu que contingui numeració! Els/Les jugadors/es noves, un cop feta la inscripció al club, rebran un correu amb el procediment a seguir per comprar l'equipació i número de dorsal assignat.

Afiliació FCH (aleví expert, infantil, cadet, juvenil i sènior)

Per tal de poder tramitar la fitxa federativa de competició, tots els jugadors/es i tècnics han d'estar registrats a la bbdd de la FCH. Aquest tramit només el pot realitzar l'esportista o pare/mare/tutor i es realitza només una vegada. Seguiu els passos descrits a continuació:

  1. Entrar al web d'afiliacions http://balonmano.isquad.es/afiliaciones/login.php?id_federacion=cat (també accessible des de la pàgina web de la federació http://fchandbol.cat/ a l'apartat iSquad > Afiliació) i prémer el botó "Comenzar la afiliación".

  2. Un cop ens aparegui el formulari s'haurà d'anar omplint amb totes les dades. Per fer-ho caldrà disposar d'una adreça d'email (que ha de ser diferent per cada persona, no poden afiliar-se 2 jugadors amb la mateixa), d'un arxiu amb una foto tipus carnet de la persona i del anvers i revers del seu DNI, doncs s'hauran d'adjuntar.  En el cas dels menors d'edat també caldrá adjuntar còpia del DNI del pare/mare/tutor i el següent document d'autorització (enllaç) , degudament complimentat.

  3. Al finalitzar el procés d'afiliació es rebra un email a l'adreça proporcionada per confirmar el registre. Un cop s'hagin revisat les dades per part de la federació, es rebrà un segon correu indicant que tot és correcte; IMPORTANT: CAL REENVIAR AQUEST SEGON CORREU AL CLUB (handbolbcnsants@gmail.com).

*Al següent enllaç trobareu el document d'instruccions realitzat pel club per facilitar l'afiliació (instruccions afiliació FCH).

Vols jugar a handbol? Inscriu-t'hi!

Respon el següent formulari de PREINSCRIPCIÓ i t'enviarem tota la informació dels nostres equips i disponibilitat de places.

bottom of page