Projectes Esportius

Som escola, fem esport

Som escola, Fem esport

Aquest projecte ofereix a la població infantil i juvenil de Sants, Hostafrancs i la Bordeta activitats esportives de tipologia diversa fora de l’horari lectiu.

més informació

 

Minilliga Barcelona Handbol

Aquesta activitat convida als centres escolars del barri a fer uns entrenaments d’iniciació a l’handbol i participar es una lliga escolar.

Els més de 400 participants anuals suposen la base dels nostres equips.

més informació

 
 

Intercanvi Montpellier

Amb l'objectiu d'ampliar horitzons i fomentar la internacionalitat, cada any els nostres equips cadet masculí i femení participen en un intercanvi amb dos clubs d’handbol de Montpellier.

 

Firentitats Sants

Anualment participem a la diada celebrada al carrer de Sants i Creu Coberta, on més de 150 entitats del barri surten al carrer per mostrar les seves activitats i oferir informació a la ciutadania.

 

Campus d'estiu i nadal

Per als més apassionats de l’handbol, realitzem un campus de d’estiu i un campus esportiu de Nadal, en col·laboració amb d’altres entitats esportives del barri.

més informació

galeria d'imatges

Handbol Platja

Si creus que el “mono” d’handbol durant l’estiu serà insuportable, si tens ganes de saber què és l’handbol platja o senzillament, en tens curiositat, no ho dubtis i apunta’t!

​més informació