top of page

SANTS ESPORTS

El nostre Club és membre de Sants Esports perquè creiem fermament en la qualitat i varietat esportiva que ofereix el nostre barri i perquè apostem pel suport entre les entitats esportives que hi formem part amb l'objectiu de facilitar la pràctica de l'esport a la població menor de 18 anys principalment.

MANIFEST de Sants Esports

Les entitats participants en el projecte SANTS ESPORTS ens hem compromès a col·laborar activament en la impulsió d’aquest projecte amb la voluntat de potenciar-lo com a referència de qualitat per ampliar i millorar la pràctica esportiva de la població dels menors de 18 anys en els nostres barris, possibilitant l’accés a un ampli ventall de modalitats esportives.

AMICS DEL CLUB

Entitats participants

Per saber-ne més sobre les entitats participants: https://santsesports.cat/participants/

MISSIÓ de Sants Esports

Generar una marca esportiva de qualitat compartida per totes les entitats esportives del Secretariat de Sants, Hostafrancs i la Bordeta que desitgin treballar coordinadament per afavorir i garantir processos d’aprenentatge i entrenament de qualitat, construint itineraris esportius de continuïtat per a la població menor de 18 anys.

VISIÓ de Sants Esports

Assolir el reconeixement i el prestigi social de les entitats esportives de Sants, Hostafrancs, la Bordeta i Sants-Badal com a referents de qualitat en la promoció de la pràctica esportiva per a la població menor de 18 anys mitjançant un projecte compartit entre clubs que contribueixi a assolir una societat més esportiva i saludable.

REPTES de Sants Esports

  • Crear i consolidar una marca de prestigi associada als nostres clubs.

  • Facilitar a les famílies i a la població menor de 18 anys l’accés a una oferta d’activitats diversa, més amplia, de qualitat i coordinada

  • Potenciar la varietat de modalitats esportives a partir de la unió d’interessos compartits per tots els clubs i les entitats participants en el projecte.

  • Contribuir a garantir l’accés universal a l’esport.

  • Acompanyar o donar suport a noves iniciatives de promoció esportiva, en especial a les que s’adrecin a afavorir la pràctica esportiva de les noies.

  • Promoure la formació continuada de les entrenadores i els entrenadors amb la intenció de formar educadores i educadors implicats en el projecte.

  • Estructurar i garantir itineraris d’acompanyament en el procés d’aprenentatge i de formació esportiva dels nois i noies, des de la fase d’iniciació fins a la majoria d’edat.

  • Generar ofertes recreatives alternatives o de continuïtat per als i les esportistes que desitgin participar en opcions de pràctica amb menor exigència de compromís de rendiment esportiu.

  • Ser l’enllaç perfecte entre l’escola i l’esport dels nostres barris.

Per a més informació

Col·labora amb nosaltres!​

Ets un comerç o representes un empresa? Col·labora amb el nostre club i fes teus els valors de l'esport (cooperació, solidaritat, companyerisme, vida saludable,... Publicitar l'esport és garantia d'èxit.

El Club Esportiu Handbol BCN Sants som un club jove, amb 25 anys d’història, format al barri de Sants de la voluntat d’un grup d’amants de l’handbol. El club té com a objectius principals la difusió de l’handbol al districte de Sants-Montjuïc tant a nivell escolar com a nivell federat.

Actualment el club té en competició 16 equips d’handbol des dels 8 anys (benjamins/es) fins a més de 18 anys (sèniors), amb més de 230 esportistes.

Recentment ens encarreguem també de la coordinació de les activitats extraescolars de més de 200 nens i nenes de múltiples disciplines (teatre, dansa, ball, patinatge, circ, motricitat,...).

COL·LABORA AMB NOSALTRES
bottom of page