top of page

VI Campus d'Handbol Estiu 2022

Estimades famílies,


Des del club us informem que el campus d'estiu d’aquest any es farà del dilluns 4 de juliol fins al diumenge 10 de juliol (ambdós inclosos) a “La Conreria” (https://www.decolonies.com/casadecolonies/alberg-tiana-la-conreria), a Tiana, Barcelona, on disposarem de pensió completa, pistes esportives descobertes i piscina, tot això a només 15km de la ciutat de Barcelona


En aquesta sisena edició hi podran participar les esportistes i els esportistes de les categories des de prebenjamí fins a cadet, nascuts des del 2006 al 2015 (ambdós inclosos).


El campus té un cost total de 360€ per participant. Amb els següents descomptes a aplicar per german@s:

 • 2 german@s: el preu serà de 310€ per germà/germana inscrit.

 • 3 german@s: el preu serà de 310€ per a dos dels german@s i de 260€ per al tercer germà/germana.

El club disposa d’una partida econòmica tancada per a becar a les famílies que ho sol·licitin (la quantitat màxima a becar seria 100,00 €: per tant, la quota podria quedar en 260,00 €). Cal però sol·licitar la beca prèviament adreçant escrit de sol·licitud a l’atenció del club, via email a l’adreça electrònica: handbolbcnsants@gmail.com


El viatge d’anada el farem en autocar sortint des de Barcelona el dilluns 4 de Juliol al matí (hora i lloc pendent de confirmar) i la tornada serà el diumenge 10 de Juliol al migdia en vehicles particulars a càrrec de les famílies.


Com arribar:


Coordenades GPS: N 41º 29' 30.7''/ E 2º 15' 08.8''

A només 15 km de Barcelona.

Tren

Renfe, Barcelona – Montgat. Autobús línia B29 fins a Tiana. Després a peu, fins a La Conreria, 4 km.

Novetat gener 2021! Autobús Sagalés línia 389, de dilluns a divendres (caps de setmana NO). Comunica l’estació de Mollet Sant Fost amb la casa, cada hora.

Metro i autobús

Fins a Sta. Coloma de Gramenet o Badalona i autobús fins a Can Ruti. Després, caminar pel GR- 92 fins a La Conreria (45 min).

Dues possibilitats:

 • Metro línia 1 (vermella), parada Santa Coloma de Gramenet. Autobús B-27 fins a Can Ruti.

 • Metro línia 4 (groga), parada Pep Ventura. Autobús B-27 fins a Can Ruti. Des de la parada final dels autobusos, cal seguir amunt la mateixa carretera, des de la qual es veuen els senyals vermells i blancs del GR. No s’ha d’agafar el GR cap a l'esquerra, sinó cap endavant.


Inscripció:


Les places són limitades, per tant és IMPRESCINDIBLE OMPLIR EL FORMULARI I REALITZAR EL PRIMER PAGAMENT (o pagament de la totalitat) PER RESERVAR LA PLAÇA. Les places s'assignaran per ordre d'inscripció.OMPLIU EL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ CLICANT AQUÍ


Pagament:


Caldrà fer ingrés o transferència al c/c del CE Handbol BCN Sants:


- Número de compte: ES53 2100 7332 0022 0152 4196


- Concepte: Campus Estiu + Nom de la persona participant


Opcions de Pagament:


 • Tot en un sol pagament, abans del 8 d’Abril de 2022: 360€

 • Fraccionat en 3 pagaments:

  • Abans del 8 d’Abril: 180€ (50%)

  • Abans del 6 de Maig: 90€ (25%)

  • Abans del 10 de Juny: 90€ (25%)

(Si algú necessita fraccionar més el pagament, poseu-vos en contacte amb el club el més aviat possible enviant un correu electrònic a handbolbcnsants@gmail.com)


En cas que finalment el campus no s’acabi realitzant per raons de força major relacionades amb la COVID19 , l’import serà retornat íntegrament a les famílies.


Per tal de que es pugui realitzar el campus, és necessari que s’inscriguin un mínim de jugadores i jugadors. En cas que no s’hi arribes, us informariem i procedirem a la devolució de l’import.


Més endavant, us citarem per fer una reunió amb les famílies per tal de resoldre dubtes i fer aclariments.


Una abraçada.


Aquí veure les fotos del Campus 2021

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page