top of page

Territorials de la Selecció Catalana d'Handbol

L’Àlex Torres Salido, jugador de l'infantil masculí negre i la Carla Lucía Del Campo Rojas, jugadora del cadet femení negre han estat participant i passant els talls selectius dels entrenaments (6 sessions) de les seleccions territorials de la Federació Catalana d'Handbol en les seves respectives categories durant tota la temporada.


Finalment, la Carla Lucía no ha passat el tall final i no està entre les 14 jugadores seleccionades. Estem igualment molt orgullosos del teu treball durant tota la temporada i aquests entrenaments han estat un reconeixement més que merescut al teu esforç i dedicació.L’Àlex està entre els 14 seleccionats finals de la Territorial Barcelona Sud i avui diumenge 30 d’abril està participant en les Trobades Finals de les Territorials* de la categoria infantil a Barberà del Vallès, on s'enfronten a la resta de seleccions territorials (Girona, Tarragona i Terres de l'Ebre, Barcelona Nord, Lleida i Catalunya Central).

Des del Club volem mostrar el nostre orgull i satisfacció pel vostre esforç i feina, i volem felicitar-vos i animar-vos a continuar així.


Moltes gràcies a tots dos. Continueu gaudint així de l’handbol i gràcies per representar-nos!


* Podeu trobar més informació sobre les Trobades Finals de les Territorials en aquest enllaç.

1 Kommentar

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
Trinidad Bravo
Trinidad Bravo
07. Mai 2023
Mit 5 von 5 Sternen bewertet.

Molt bona feina Carla i Àlex!!

Gefällt mir
bottom of page