24 al 26 de novembre

Juvenil Masculí

BCN Sants 23 - BM La Roca 27

Malgrat haver perdut, bona actitud bon joc.

Primera part amb els millors minuts jugats de la temporada (15-13). Defensa 3:2:1 prou organitzada i en atac bastant encertats.

Segona part bastant igualada excepte uns minuts amb errades que van penalitzar massa

Millorem de molt el resultat del partit d'anada i plantem cara al líder de grup invicte.

Cadet Masculí Verd (CMV)

BCN Sants 24 - CEH El Vendrell 26

Partit molt competit que s'escapa per una mala segona part en defensa.

Partit controlat a la mitja part amb un 11-9 que reflectia el nostre gran treball al darrera.

Segona part poc encertada i el rival ens ha fet 17 gols (el doble de la primera part), la majoria pel seu atac dret i quan s'ha intentat corregir la situació, ja no ha estat possible per manca de temps.

Malgrat el resultat i alguns moments del partit, aspectes positius destacables per part de l'equip.

17 al 19 de novembre

Sènior Masculí A (SMA)

Sant Martí Adrianenc 36 - BCN Sants 33

Probablement el pitjor partit de la temporada. Totalment desdibuixats i amb poca capacitat competitiva. La mala ratxa ens pesa molt psicològicament en la gestió de moments clau. No hem trobat la solidesa defensiva en cap moment i, malgrat fer 33 gols, tampoc hem treballat amb criteri en atac.

Cal començar la 2a volta amb bon peu.

Sènior Masculí B (SMB)

PB Montmeló 32 - BCN Sants 28

Partit força dur davant d'un dels equips capdavanters del grup. L'equip ha plantat batalla durant tot el partit, anant sempre per darrere del marcador. La falta de banqueta ha condicionat l'esforç dels jugadors durant tot el partit davant d'un equip veterà.

Cadet Masculí Negre (CMN)

Handbol Terrassa Vermell 30 - BCN Sants 31

Partit molt trabat on una defensa fluixa per part nostra no ens ha permés en cap moment agafar avantatges en el marcador i hem arribat igualats a la primera part (18-18).

Segona part calcada a la primera, excepte en el to defensiu que ha millorat una mica i ens ha permés arribar al final de partit amb un resultat favorable de 30 a 31.

Victòria important per seguir lluitant per l’ascens a Lliga catalana.

BCN Sants 33 - CBM Esparraguera 18

Partit per portar a la pista el que treballem al entrenaments i prestar atenció a la millora tècnico-tàctica individual. Bona feina de tots els jugadors

Aagraïment especialment l'ajuda dels cadets Ian Weikert i Bruno Moragues que ens han cobert la llarga llista de baixes que arrosseguem.

Felicitacions pel CBM Esparreguera pel seu esforç i ressilència que fan que, malgrat ser un equip molt jove i no haver guanyat encara cap partit, no deixen de lluitar i disfrutar jugant a Handbol.

10 al 12 de novembre

CEH BCN Sants 22 - BM Barberà 23

Abonats a la derrota per un gol. Una llàstima tots els punts que se'ns estan escapant per tant poc.

Bon inici de partit amb una defensa i porteria fantàstiques (primer gol encaixat en el minut 9). Malgrat el domini i mantenint l'avantatge, no hem sabut trencar el partit (6-4 al minut 23). A partir d'aquest moment, apagón i Barberà marxa 6-8 al descans.

Inici de la segona part molt fort, recuperant de nou la iniciativa (10-9). Al min 58:30 se'ns escapa Barberà 19-22, però no hem baixat els braços i hem empatat 22-22. Malauradament ens han guanyat amb un penalt amb el temps ja finalitzat.

Tot i la derrota marxem més reforçats que en els darrers partits. S'ha competit millor però encara hem de seguir treballant per a acabar de treure profit a tot allò que treballem.

CH Vilanova 27 - CEH BCN Sants 21

Superiors físicament i jugant contra l'equip A del Vilanova (i amb incorporacions de jugadors cedits de Lliga Catalana).

Responsabilidad defensiva insuficient en estructures planes i tancades de 6:0.

Moltes pèrdues de pilota no forçades juntament amb molts errors en tirs de 6 metres.

Bordils 30 - CEH BCN Sants 25

Seguim amb dinàmica negativa. Tot i el resultat, l'atac va ser més fluix que en anteriors partits.

Defensa plantejada de 3:2:1 i bastant contundent a la primera part, pero han faltat cames per aguantar el partit amb la mateixa intensitat.

Els errors en el llançament (6 pals) i les pèrdues de pilota han fet que el Bordils marxés per davant durant la segona part.

Sarrià de Ter 49 - CEH BCN Sants 40

Oportunitat perduda de posar-nos líders a la classificació davant un club amb història.

Partit amb un ritme molt elevat que ha provocat que el marcador reflectís molts gols.

Primera part igualada on els locals guanyaven de dos gols (21-19).

Inici de la segona amb errors propis en llançaments, errors defensius, pèrdues de pilota... que han provocat que Sarrià agafés un marge que no va abandonar la resta del partit fins aconseguir una victòria àmplia.

Toca seguir treballant per poder assolir les fites que volem!

Amics HC 36 - CEH BCN Sants 25

Partit contra un equip molt més fet i físicament molt més fort que nosaltres. Ho sabíem i havíem plantejat el partit per no mirar el marcador i jugar "el nostre partit", posant en pràctica el que estem treballant cada setmana.

Hi ha hagut moments força bons però també ha quedat evident que encara estem molt lluny d'on volem arribar.

Toca continuar treballant fort i mantenir la moral alta quan els resultats no acompanyen.

1 al 5 de novembre

Sènior Masculí A (SMA) - 1 de novembre

Handbol Lleida 39 - CEH BCN Sants 29

Partit fluix en totes les fases del joc. Rival superior en tot.

Generació de joc col·lectiu ofensiu inexistent, moltes errades de passada que permetien contraatacs fàcils dels rivals i superats en tots els duels individuals defensius.

S'han provat diverses variants sense obtenir resultats positius.

Bona actitud i entrega, malgrat les imprecisions i faltes d'encert. Els jugadors han donat la cara fins a l'última acció.

Moltes notes preses i molt a treballar.

Sènior Masculí A (SMA) - 4 de novembre

Handbol Súria 23 - CEH BCN Sants 21

Bon partit malgrat la gran quantitat de baixes d'inici i alguna més que hem tingut durant el partit. Hem recuperat un bon to defensiu però poca fluidesa en atac.

Inici dominant de la primera part, amb avantatges de 2 gols, però el Súria ha capgirat 10-9 al descans.

A la segona part hem anat sempre per darrere.

Se'ns torna a escapar un partit per detalls i un punt de desconfiança que arrastrem pels últims mals resultats. Necessitem un partit on surtin les coses per capgirar la dinàmica.

CEH BCN Sants 27 - Ràpid Cornellà 28

Bona primera part amb un atac fluid.

Segona part on els nervis ens vam trair.

Vam deixar escapar el partit en els últims minuts degut al nostre nerviosisme i a la precipitació per acabar les jugades ràpidament.

CEH BCN Sants 36 - Handbol Molins de Rei 27

Partit important on les aspiracions per estar a la part alta de la classificació passaven per la victòria.

Tensió i molts errors durant la primera part per part dels dos equips que ha finalitzat en un empat a 16 gols.

A la segona part, millora substancial en defensa i encerts a porteria que han provocat que l’equip incrementés el to i amb un bon parcial acabés el partit amb una victòria de 9 gols de diferència.

Ho hem tornat a fer! Ja som segons del nostre grup, posició mínima per la classificació a Lliga catalana.

La setmana vinent a conquerir el camp del líder!

CEH BCN Sants 35 - Handbol Molins de Rei 37

Bon partit contra un bon equip.

Intensos en defensa, contenint a un equip amb una primera línia molt potent i molt habilidosa en l'1 contra 1. El jugadors ho han donat tot i no se'ls pot retreure res.

En atac, hem estat insistents, amb molta verticalitat i mobilitat i atacant bé la seva defensa 5:1 amb la transformació a pivot dels nostres centrals.

S'escapen dos punts per ben poc.

27 al 29 d'octubre

CEH BCN Sants 27 - Valldoreix 28

Bon inici seguint el guió desitjat: solidesa defensiva, bon ritme i bona estructura en les transicions.

Durant els primers moments del partit hem obert un forat de 3 gols. A partir d'aquest moment el Valdoreix ha reaccionat anant definitivament al descans amb un empat a 15.

Segona part similar amb una mica més d'inicitiva per part del Valdoreix. Amb un canvi de sistema defensiu hem tornat a capgirar el partit. A falta d'1 minut i 30 segons, marcador de 27-26, possessió de la pilota i superioritat numèrica. Una mala gestió d'aquesta avantatjosa situació ha provocat un parcial de 0-2 a favor del rival, tornant a perdre d'1 gol.

Malgrat la derrota, absoluta satisfacció del Club pel debut del jove jugador juvenil Gerard Viejo. Un debut que s’afegeix als dels juvenils Dani Chiad, Leslie Bradley, Òscar Ezpeleta i Àlex Monaco amb el Senior Masculí B.

CH Cerdanyola 30 - CEH BCN Sants 29

Partit molt igualat amb derrota final provocada per la manca de calma en els moments decisius del partit.

20 al 22 d'octubre

Handbol Igualada 31 - CEH BCN Sants 31

Punt de molt mèrit al camp del segon classificat, però que deixa un regust agredolç perquè hem amat guanyant del minut 0' al 59'.

Excel·lent treball a la primera part permetent dominar sempre i arribar 16-21 al descans. Molt bé l'equip, sobretot, en la faceta ofensiva.

Segona part semblant ampliant la diferència fins als +7 al minut 40. A partir d'aquí, dificultat per resoldre en atac, amb el porter rival molt encertat. Resultat de 27 a 29 al minut 55 però amb empat final per part nostra, marcant un gol a falta de 5 segons.

Seguim pencant!

Cadet Femení Negre (CFN)

Sant Pere de Ribes 33 - CEH BCN Sants 18

Bon inici del partit amb una diferència de 2 gols en contra. A mesura que avancen els minuts, el rival es fa més fort i ens guanya en totes les posicions. Malgrat la lluita de l'equip, la superioritat del Sant Pere s'evidencia cada cop més.

L'equip, com sempre, fort, unit i amb ganes de continuar endavant. El BCN Sants no llença mai la tovallola.

Infantil Femení Negre (IFN)

BM Barberà 16 - CEH BCN Sants 22

Una grada complicada, un BCN Sants ferm, amb una defensa impecable i una merescuda victòria!!!

13 al 15 d'octubre

CEH BCN Sants 25 - Bordils B 28 -

Perdem un partit on hem comès massa errors propis.

Primera part marcada per una gran quantitat de pèrdues de pilota no forçades que ha permès als visitants castigar al contraatac i arribar a posar-se amb 6 gols d'avantatge. Al tram final, hem aconseguit un bon parcial a favor i retallar fins al 14-16. Per la resta, bon treball.

A la segona part ràpidament hem empatat, però sense capgirar en cap moment el marcador. Moltes exclusions i amb un marcador molt parell fins als darrers 5 minuts, quan el Bordils ha obert el forat de 3 gols.

Seguim!

La Salle Bonanova 28 - CEH BCN Sants 27

De nou un partit amb massa errades individuals, moltes pilotes perdudes i falta d'ajudes defensives.

Inici de la primera part molt bé amb solidesa defensiva i en atac trobant espais. Els darrers 10 minuts amb imprecisions constants i baixada d'intensitat en defensa que va provocar que la Bonanova es posés per davant.

Millora en defensa i en atac a la segona part, amb una mica més de continuïtat de joc i bona combinació d'accions.

Millora respecte de la setmana passada però encara molt marge de millora.

Cadet Masculí Negre

Sant Quirze del Vallès 28 - CEH BCN Sants 37

Victòria important al difícil camp del Sant Quirze que referma el bon treball de l’equip.

Una primera part on l’equip local va estar en tot moment per sobre del marcador que va poder ser contrarestada en els últims minuts amb un 17 a 17.

Segona part ben diferent amb una molt forta defensa que va permetre assolir una diferència molt àmplia al marcador, entre 6 i 9 gols, que mai va abandonar.

Enhorabona per la intensitat i el treball col·lectiu. Seguim treballant!

Cadet Masculí Verd

Handbol Ribes 26 - CEH BCN Sants 25

Partit no molt destacable malgrat el resultat ajustat. A 8 minuts de final perdíem de 7 i una pressió a tot el camp va permetre ajustar el marcador.

Primera part fluixa, especialment els darrers 15 minuts, amb una defensa 6:0 molt feble. Molts nervis en atac per intentar resoldre els errors en defensa. Derrota de 7 al descans.

Canvi a la segona part amb 5:1 que ha permès una petita millora però insuficient per recuperar.

Partit amb massa errades individuals, moltes pilotes perdudes i falta d'ajudes defensives.

Caldrà treballar molt aquesta setmana.

6 al 8 d'octubre

Handbol Terrassa B 18 - CEH BCN Sants 33

Partit molt ben competit malgrat la distància en el marcador.

Gran treball defensiu que ha permès trencar el partit ja al descans (7 a 17). A la represa, mateix bon to que ha permès continuar ampliant la distància al marcador i provar nous recursos col·lectius.

CEH BCN Sants 23 - Handbol La Garriga 31

Igualtat durant l'inici del partit, però no es va poder mantenir així tot el partit.

Partit lluitat amb debut de 3 juvenils que van deixar bones sensacions.

La Garriga (líder del grup) ha superat els 40 gols marcats en tots els partits, excepte en aquest, circumstància que demostra l'esforç del nostre equip.

CEH BCN Sants 21 - C.E. Tortosa 28

Primera part amb molt desconcert en atac i molts errors.

En defensa poca definició i falta d'ajudes defensives.

Segona part millor en defensa, però en atac mateix descontrol.

Fins un total de 18 pilotes perdudes.

Cal millorar aquests aspectes i seguir treballant.

CEH BCN Sants 35 - Handbol Terrassa vermell 23

Partit important per refermar les bones sensacions de les últimes jornades.

L’equip ha respost molt bé on la defensa ha estat clau i no ha deixat que l’equip terrassenc s’apropés en cap moment.

Bona feina!

CEH BCN Sants 20 - HC Sant Boi B 29

Partit contra un rival superior i avui tocava no fixar-nos en el marcador i posar en pràctica el que treballen entre setmana: intel·ligència, intensitat, ajudes defensives, atac amb bones circulacions, atacant intervals i joc als extrems.

En moments del partit el marcador només mostrava una diferència de 4 gols.

Bon esforç dels jugadors.

29 de setembre a l'1 d'octubre

CEH BCN Sants 25 - Gavà B 39

Partit contra un equip de nivell molt alt que, tot i la derrota, ens aporta aprenentatge per l'alta exigència que representa.

Gran esforç per part de l'equip malgrat algunes baixes inesperades.

CEH BCN Sants 40 - Sarrià de Ter 45

Derrota en un partit en el qual el mal inici de la primera part han penalitzat la resta del partit.

Els errors en atac i una defensa encara per definir han condemnat a l’equip, tot i que a la segona part han superat al rival en el marcador.

Bones sensacions de cara a afrontar la següent jornada. Toca continuar treballant!

Juvenil Masculí (JM)

CEH BCN Sants 26 - Bordils 27

Primera part molt sòlida en defensa i en atac. Més continuïtat en les jugades i més paciència que en la primera jornada. Segona part amb menor intensitat i contundència en les ajudes.

El marcador ajustat i la falta de costum en aquest tipus de situacions van motivar la precipitació en atac,

Continuem fent passos cap endavant i a poc a poc anem guanyant en joc i intensitat.

Ens quedem amb la bona actitud de tot l'equip.

CEH BCN Sants 26 - Fornells 27

Se'ns escapen dos punts d'un partit igualat, però amb massa d'alts i baixos per part nostra.

Sortida molt desconcertant 6 a sota en el marcador. A partir d'aquí, excel·lent treball defensiu per remuntar 14-13 al descans.

Segona part més igualada. De nou remuntada fins aconseguir l'empat i pilota a falta 30 segons. Gol del Fornells en els darrers segons del partit.

Bon i intens partit.

22 al 24 de setembre

Sènior Maculí B (SMB)

CH Sant Llorenç 29 - CEH BCN Sants 29

Empat del Sènior Masculí B en un bon partit, molt disputat i amb moltes opcions de millora. Prometedor inici de temporada.