top of page

L'esport a debat. Taula

La Taula d'esports del Secretariat organitza una taula rodona amb els responsables d'esports dels partits polítics que es presenten a les eleccions municipals i des del Club us animem a participar. Us hi esperem!


La taula d'esports del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, que aplega 15 entitats i clubs esportius del territori, entre els quals el nostre Club, i més de 3.000 esportistes en actiu, organitza una taula rodona amb l'objectiu de posar l'esport a debat. Serà un bon moment per conèixer quins reptes plantegen les diverses formacions polítiques que es presentaran a les eleccions municipals del mes de maig i quines són les necessitats i reivindicacions del sector.


L'acte (conduït per Sants3Ràdio) és obert a tothom i per aquest motiu us encoratgem a participar activament i plantejar directament a les formacions polítiques dubtes, reptes i demandes. Porteu-les preparades! Entrenadors i entrenadores, jugadores i jugadors, delegades i delegades i familiars, hi sou tots convidats i convidades!


Quan? dimecres 26 d'abril.

A quina hora? a les 19 h On? a l'Auditori de les Cotxeres de Sants


Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page