top of page

Granollers Cup 2023



Què és la Granollers CUP?


És el torneig internacional més gran d'Handbol Juvenil del sud d'Europa que se celebrarà a Granollers (Barcelona) i que reuneix prop de 5.000 joves esportistes de tot el món.


El torneig es desenvolupa en el marc incomparable del Palau d'Esports, seu dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992. Més de 1.000 partits es disputaran durant els 4 dies de competició, embolicats en un ambient únic i sorprenent. Vine a la Granollers CUP 2023 i gaudeix d'una experiència inoblidable amb el teu equip!


La Granollers CUP ha comptat amb la participació d'equips de més de 47 nacionalitats diferents: Alemanya, Andorra, l'Argentina, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Bòsnia i Hercegovina, el Brasil, Bulgària, el Canadà, Colòmbia, Corea del Sud, Croàcia, la Xina, Dinamarca, Egipte, Eslovènia, Escòcia, Espanya, Finlàndia, França, Geòrgia, Guatemala, Hongria, Islàndia, Illes Fèroe, Israel, Itàlia, Kenya, Letònia, Lituània, Macedònia, el Marroc, Mèxic, Moldàvia, Nigèria, Noruega, Suècia, República Txeca, Romania, Rússia, Sèrbia, Taiwan, Tunísia, l'Uruguai, Veneçuela, etc.


Quan tindrà lloc l'esdeveniment?

La competició se celebrarà del 28 de juny al 2 de juliol de 2023.


L’agenda provisional prevista és la següent:


  • Dimecres 28. Acte inaugural (20:30h Plaça Porxada /21:30h Palau d’esports)

  • Dijous 29. Inici de les competicions amb la fase de grups.

  • Dijous 30. Competició de la fase de grups

  • Dissabte 1. Última jornada de competició de la fase de grups.

  • Diumenge 2. Eliminatòries i Ronda Final.


En què consisteix?

És una competició dividida en 10 categories segons gènere i edat.


El sistema de competició del torneig és diferent del que estem acostumats i acostumades. La durada dels partits és de dos temps de 15 minuts per part a totes les categories.


A totes les categories, segons els equips participants, es disputarà una primera fase de grups de 5 o 6 equips que jugaran tots contra tots a una sola volta. Els primers classificats es classificaran per disputar les fases eliminatòries; quarts de final, semifinals i final per a cada categoria.


Està previst que cada equip pugui disputar un mínim de cinc partits


On es juga?

Hi ha 16 camps de joc diferents, la gran majoria coberts.


Aquí podeu veure les diferents pistes on es disputaran els diferents partits.


Quan publicaran el programa dels partits?

A partir del 15 de juny, l’organització publicarà a la seva web els grups i horaris de partits, i el lloc on es jugaran.


Amb qui aniran els jugadors i jugadores?

Les famílies són responsables en tot moment dels jugadors i jugadores. L’entrenador de l’equip únicament estarà amb els jugadors i jugadores durant els partits. Per tant, els desplaçaments seran a càrrec dels jugadors i jugadores i/o dels seus familiars.


IMPORTANT: Sense entrenador o entrenadora no es pot formar cap equip.


APUNTA-T'HI DES D'AQUEST FORMULARI.




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page