top of page

Mini Copa d'Handbol

El Club vol organitzar un petit torneig perquè els més petits puguin fer un tast de l'handbol i veure si els hi agradaria apuntar-se la resta del curs.


En aquesta ocasió, la nostra promoció consisteix en realitzar 3 sessions d'handbol per tal de realitzar la "Mini copa d’handbol" amb els cursos participants. La mini copa es un torneig de tardor organitzat per la nostra entitat, que se realizarà el cap de setmana del 9 i 10 d'octubre al pavelló de l'Espanya Industrial, ubicat al parc del mateix nom, al costat de l’estació de Sants.


La realització de les sessions serà 1 cada setmana, les setmanes del 20 i 27 de setembre i la setmana de el 04 d'octubre. La idea es fer dos equips representatius per curs amb tots els nois i noies que desitgin participar de cada escola, per tal d’evitar trencar els grups bombolla. L'activitat és totalment gratuïta i va dirigida a nens i nenes de 1r a 4t de primària.


Per a la realització de les sessions, com a club ens encarreguem de proporcionar els recursos humans, de preparar les sessions en conjunt amb els nostres entrenadors i entrenadores i de portar el material necessari per a la realització d'aquestes. D'altra banda, les sessions poden ser en horari lectiu (a classe d'Ed. Física) o bé, en horari extraescolar en l’espai disponible per l'escola.


A més, tenint en compte la situació actual a causa de la pandèmia de l'Covid-19, per la qual s'han de respectar mes que mai les mesures de higiene i seguretat. Tenim un protocol de Covid que està seguint el club.


Recordem que l'activitat és totalment gratuïta i voluntària, on a cada participant se li lliurarà una samarreta, esmorzar i premi de participació durant la jornada de competició.


Us convidem doncs a participar a totes les escoles del barri perquè entre tot aconseguim que l'esport en aquests temps no pari.


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page