top of page

Concurs samarreta 30è aniversari

Volem que aquest any sigui un any per a recordar, un any ple d’activitats i moments que de ben segur, no ens deixaran indiferents. Així que què millor que començar creant la samarreta del 30è? Obrim un concurs per a totes i tots, petits i grans, per a dissenyar i trobar la millor samarreta per aquesta temporada! Què cal fer?


BASES DEL CONCURS

L’objectiu del concurs és escollir entre tots/es els/les participants el millor disseny per a poder-lo estampar a les samarretes de commemoració del 30è aniversari del club.


REQUISITS DEL DISSENY

  1. El disseny proposat s’ha de pensar per a ser imprès a la part davantera d’una samarreta.

  2. Obligatori incorporar el text de l’aniversari, ja sigui “30 anys BCN Sants”, “30è aniversari BCN Sants”, “30 anys d’handbol BCN Sants”,… o similar.

  3. El format i estil del disseny és lliure (fet a mà, ordinador,…) però és recomanable l’ús màxim de dos colors, apart del color proposat per a la samarreta (el disseny guanyador s’adaptarà a les condicions d’estampació).

  4. La proposta ha de tenir unes dimensions d’uns 30x40 cm (equivalent aproximat a una DinA3 vertical).


PERÍODE DE PARTICIPACIÓ

El període de participació per a enviar la teva proposta és fins el dia 7 de novembre de 2021.

Un cop arribada aquesta data s’obrirà el període de votacions que tindrà lloc entre el 8 de novembre i el 14 de novembre de 2021 (ambdós inclosos).

Un cop obtingut el resultat de les votacions es publicarà el guanyador a les xarxes socials del club.


VOTACIONS

El sistema de votacions es realitzarà mitjançant una enquesta pública a través d’internet on cada votant podrà escollir la opció de disseny que més li agradi.


PREMI

El guanyador del concurs obtindrà un premi per part del club i dels nostres col·laboradors.


PARTICIPA

Per a participar únicament has d’enviar el teu disseny, en format .pdf, .jpg o equivalent al correu concurs.bcnsants@gmail.comComments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page