Granollers Cup 2020

La Granollers Cup 2020, el Torneig Internacional d'Handbol Base més gran del sud d'Europa que es celebrarà del 24 al 28 de juny de 2020 a Granollers (Barcelona).


A la Granollers Cup hi participen més de 5.000 esportistes de tot el món (Alemanya, Argentina, Finlàndia, Egipte, Xina, Israel, Kenya, Mèxic, Eslovènia...) i ens agradaria formar-ne part aquesta edició. Una gran oportunitat per viure una experiència única i inoblidable amb el teu equip!


Durant tot el Torneig, el Village de la CUP situat a la zona exterior del Palau oferirà activitats, oci, restauració, visites de jugadors i entrenadors de l'èlit amb firmes d'autògrafs, etc.Categories de competició


NOIES


AF ALEVÍ (nascudes el 2008-2009) IF INFANTIL (nascudes el 2006-2007) CF CADETE (nascudes el 2004-2005) JF JUVENIL (nascudes el 2002-2003) JUF JÚNIOR (nascudes el 1999-2000-2001)


NOIS


AM ALEVÍ (nascuts el 2008-2009) IM INFANTIL (nascuts el 2006-2007) CM CADET (nascuts el 2004-2005) JM JUVENIL (nascuts el 2002-2003) JUM JÚNIOR (nascuts el 1999-2000-2001)Sistema de Competició


La durada dels partits serà de dos (2) temps de 15 minuts per part a totes les categories.


A totes les categories, en funció dels equips participants, es formaran grups de cinc o sis equips, jugant tots contra tots durant la fase de grups. Els primers equips classificats passaran a jugar la fase eliminatòria on es disputaran quarts de final, semifinals i final per a cada categoria.


Podeu trobar més informació a http://www.granollerscup.com/cat/Què he de fer si hi vull participar?


  1. Parleu amb el vostre entrenador, necessiteu un tècnic per poder-hi participar així que és necessària la seva disponibilitat. Cada equip pot inscriure un màxim de 15 jugadors/es i 2 tècnics i un mínim de 10 jugadors i 1 tècnic. En cas que més de 15 jugadors/es hi volguessin participar, es farien 2 equips.

  2. En cas que hi hagi prous interessats del vostre equip o categoria i tingueu un tècnic o dos tècnics amb ganes de viure aquesta experiència amb vosaltres, inscriviu-vos al formulari on-line abans del diumenge 29 de Març (24:00h data límit) fent clic aquí: FORMULARI ON-LINE

  3. En cas que sigueu prous jugadors i tingueu un tècnics disposat a acompanyar-vos, la setmana següent al tancament del formulari, rebreu un mail indicant l'import* i les dades bancàries del club on fer l’ingrés o transferència (Setmana Santa ( 30 de Març - 6 d'Abril)).

  4. Per formalitzar la inscripció és necessari que realitzeu la transferència de l'import indicat en el mail abans de DIUMENGE 19 d'ABRIL del 2020. En cas contrari, el jugador o jugadora en concret, NO SERÀ INSCRIT A LA COMPETICIÓ.

*L'import variarà en funció del número de jugadors inscrits per equip tenint en compte que el cost de la inscripció al torneig és de 210€/equip (import doncs, a dividir pel número de jugadors) + 5€/jugador per fer front al sou dels entrenadors que us acompanyin.


Aquest any, anima’t a participar a la Granollers Cup amb nosaltres!


Per qualsevol qüestió, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres enviant un mail a handbolbcnsants@gmail.com