top of page

Granollers Cup 2020

La Granollers Cup 2020, el Torneig Internacional d'Handbol Base més gran del sud d'Europa que es celebrarà del 24 al 28 de juny de 2020 a Granollers (Barcelona).


A la Granollers Cup hi participen més de 5.000 esportistes de tot el món (Alemanya, Argentina, Finlàndia, Egipte, Xina, Israel, Kenya, Mèxic, Eslovènia...) i ens agradaria formar-ne part aquesta edició. Una gran oportunitat per viure una experiència única i inoblidable amb el teu equip!


Durant tot el Torneig, el Village de la CUP situat a la zona exterior del Palau oferirà activitats, oci, restauració, visites de jugadors i entrenadors de l'èlit amb firmes d'autògrafs, etc.Categories de competició


NOIES


AF ALEVÍ (nascudes el 2008-2009) IF INFANTIL (nascudes el 2006-2007) CF CADETE (nascudes el 2004-2005) JF JUVENIL (nascudes el 2002-2003) JUF JÚNIOR (nascudes el 1999-2000-2001)


NOIS


AM ALEVÍ (nascuts el 2008-2009) IM INFANTIL (nascuts el 2006-2007) CM CADET (nascuts el 2004-2005) JM JUVENIL (nascuts el 2002-2003) JUM JÚNIOR (nascuts el 1999-2000-2001)Sistema de Competició


La durada dels partits serà de dos (2) temps de 15 minuts per part a totes les categories.


A totes les categories, en funció dels equips participants, es formaran grups de cinc o sis equips, jugant tots contra tots durant la fase de grups. Els primers equips classificats passaran a jugar la fase eliminatòria on es disputaran quarts de final, semifinals i final per a cada categoria.


Podeu trobar més informació a http://www.granollerscup.com/cat/Què he de fer si hi vull participar?


  1. Parleu amb el vostre entrenador, necessiteu un tècnic per poder-hi participar així que és necessària la seva disponibilitat. Cada equip pot inscriure un màxim de 15 jugadors/es i 2 tècnics i un mínim de 10 jugadors i 1 tècnic. En cas que més de 15 jugadors/es hi volguessin participar, es farien 2 equips.

  2. En cas que hi hagi prous interessats del vostre equip o categoria i tingueu un tècnic o dos tècnics amb ganes de viure aquesta experiència amb vosaltres, inscriviu-vos al formulari on-line abans del diumenge 29 de Març (24:00h data límit) fent clic aquí: FORMULARI ON-LINE

  3. En cas que sigueu prous jugadors i tingueu un tècnics disposat a acompanyar-vos, la setmana següent al tancament del formulari, rebreu un mail indicant l'import* i les dades bancàries del club on fer l’ingrés o transferència (Setmana Santa ( 30 de Març - 6 d'Abril)).

  4. Per formalitzar la inscripció és necessari que realitzeu la transferència de l'import indicat en el mail abans de DIUMENGE 19 d'ABRIL del 2020. En cas contrari, el jugador o jugadora en concret, NO SERÀ INSCRIT A LA COMPETICIÓ.

*L'import variarà en funció del número de jugadors inscrits per equip tenint en compte que el cost de la inscripció al torneig és de 210€/equip (import doncs, a dividir pel número de jugadors) + 5€/jugador per fer front al sou dels entrenadors que us acompanyin.


Aquest any, anima’t a participar a la Granollers Cup amb nosaltres!


Per qualsevol qüestió, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres enviant un mail a handbolbcnsants@gmail.com


bottom of page