top of page

Campus d’Handbol Estiu 2019

Estimades famílies,


Des del club us informem que el campus d'estiu d’aquest any es farà del dilluns 1 de juliol fins al diumenge 7 de juliol (ambdós inclosos) a la Casa Amadeu de Poblenou del Delta (http://www.ccamadeo.com/ca/casa-colonies-amadeo), Tarragona, on disposarem de pensió completa, pista esportiva coberta, descoberta, piscina i activitats a la platja.


En aquesta quarta edició hi podran participar les esportistes i els esportistes de les categories des de prebenjamí fins a cadet, nascuts des del 2003 al 2012 (ambdós inclosos).


El campus té un cost total de 350€ per participant. En cas de ser 2 german@s inscrit@s el preu serà de 300€ per germà/germana.

Hi haurà disponibilitat de beques (quantitat màxima a becar 100,00 € : per tant, la quota podria quedar en 250,00 €). Cal però sol·licitar la beca prèviament adreçant escrit de sol·licitud a l’atenció del club, via email a l’adreça electrònica: handbolbcnsants@gmail.com


El viatge d’anada i tornada el farem en autocar sortint des de Barcelona el dilluns 1 de Juliol al matí (hora i lloc pendent de confirmar) i la tornada serà el diumenge 7 de Juliol al migdia (hora i lloc pendent de confi