top of page

Panera i Campus de Nadal


Ja hem sortejar la magnífica Panera de Nadal a dia 19 de desembre, coincidint amb els 3 darrers números del Cupón diario de la ONCE (Resultat: https://www.juegosonce.es/resultados-cupon-diario).

El número premiat ha estat el:

028

L'afortunada o afortunat pot posar-se en contacte amb el club a través del web, mail: handbolbcnsants@gmail.com o telèfon: 644 756 533‬

Aprofitem per recordar que aquest Nadal un cop més la Taula d'Esports de SHB (amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona) organitza per a nois i noies (nascuts/des del 2012 al 2006) el Campus poliesportiu de Nadal "Som escola, fem esport" amb la participació del CE Handbol BCN Sants. L'horari del campus és de matins de 9 a 13h (amb opció de servei de custòdia de 8 a 9h) els dies 2, 3 i 4 de gener (únic torn finalment).


Una bona oportunitat per practicar Handbol, Bàsquet, Beisbol, Futbol Sala, Rugbi, Atletisme i Ciclisme de la mà de monitors i monitores especialistes dels clubs esportius de Sants.


Places limitades, inscripcions obertes fins al 27 de desembre en els Centres Esportius Mpals. de l'Espanya Industrial i La Bordeta.


Us volem desitjar una bones festes i una millor entrada d'any 2019.


bottom of page