top of page

Nova equipació temporada 2018-2019


nova equipació 2018-2019

PROVATURA SAMARRETES Els dies 18, 19 i 21 al CEM la Bordeta de 17h a 20h serà possible passar per provar les talles de les noves equipacions oficials del club per a la temporada 2018-2019 (porters/porteres no és necessari), i aquells/es que vulguin es podrà demanar un canvi de dorsal.

Els porters i porteres mantindran el mateix model d'equipació, de manera que la talla no variarà a no ser que vulguin un canvi de talla.


Una vegada passats aquests dies, tots aquells/es jugadors/es que vulguin provar-se la talla de la nova equipació ho podrà fer presencialment a la Botiga Emozionat, un cop s'hagin posat les samarretes a la venda.


COMPRA NOVA EQUIPACIÓ 2018-2019

La compra de la nova equipació, es farà a través de la botiga online del club igual que ja es va fer aquesta temporada. EL CLUB INFORMARÀ A TOTES LES FAMÍLIES I ESPORTISTES QUAN JA ESTIGUIN DISPONIBLES I DELS TERMINIS PER COMPRAR-LES I AIXÍ TENIR-LES PER INICIAR LA TEMPORADA.


*El disseny de la imatge pot tenir alguna modificació


bottom of page