top of page

Intercanvi Montpeller

Com en els darrers anys, el cadet masculí ha participat en un intercanvi amb el club d'handbol de Lattes, una localitat molt propera a la ciutat de Montepeller. Fa anys que organitzat pel Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, el nostre club participat en un intercanvi cultural entre Barcelona i Montpeller. Aquest curs han vingut nou jugadors de Lattes acompanyats del seu entrenador. Han estat allotjats a casa dels nostres jugadors. Entre altres activitats han anat a veure un partit del Barça d¡handbol al Palau Blaugrana i han fet una visita turística al centre de la ciutat. A més, com no poida ser d'una altra manera, han entrenat conjuntament amb els jugadors del nostre cadet i han fet un partit amistós en què el resultat ha estat el menys important. Una bona experiència que tindrà continuïtat d'aquí un any amb la visita dels nostres jugadors a Lattes.


bottom of page