top of page

Handbol Rubí juvenil SDE 23 – 19 Juvenil Masculí

El BCN, que al descans se’n va anar al vestidor amb un avantatge d’un gol (11 a 12) i fallant un penal amb el temps en joc exhaurit, no va ser capaç de mantenir aquest avantatge en una segona part on els jugadors van semblar desconnectats de la competició fet que va aprofitar el Rubí, un equip que va demostrar una major ambició al llarg del partit, per passar per sobre de l’equip barceloní.


De fet el BCN no va començar tampoc bé el partit. Les pèrdues de pilota en atac van propiciar fàcils contracops de l’equip vallenc que va fer que l’entrenador del BCN demanés temps amb 3 a 3 al marcador, ja que no estava content, ni tampoc l’afició, amb el que estava veient. A més de les pèrdues de pilota, en la passada també destacava una mala selecció en el llançament i una alarmant baixada de la intensitat defensiva –un dels punts forts del joc de l’equip barceloní- que facilitava, amb més o menys encert, el llançament del rival. De fet, no havia transcorregut un terç d’aquesta primera part i l’entrenador del BCN, en Pere, ja havia fet un total de tres canvis, un fet del tot inusual en l’estratègia de l’entrenador i que era un símptoma de que l’equip no estava aplicant en la pista el que s’havia dibuixat en la pissarra.


Del desgavell col·lectiu del joc del BCN, com gairebé sempre, hi havia un jugador que es salvava. Sí, el porter, en Cristóbal, que va mantenir a l’equip durant aquesta primera part i fruit de les seves bones actuacions i un major encert davant de la porteria contrària, l’equip es va refer i va poder, primer, igualar una diferència en contra de tres gols i finalment, com s’ha dit, de marxar amb un gol de diferència al descans.


Però a la segona part, menys en els primers minuts on el BCN va arribar a tenir un avantatge de tres gols, es van repetir els errors de la primera part i, tot que en la porteria en Cristóbal continuava demostrant un alt rendiment, la resta de l’equip no l’acompanyava, com demostra el fet que en la segona part només es marquessin 8 gols. Una dada que per si sola ja és un indicador clar de la desconnexió que l’equip va tenir en moltes fases del partit i que li va costar una derrota en un partit que, amb una mica més d’ofici i motivació, es podria haver guanyat.


Bé, ara només resta un partit, i a casa, per a acabar la competició i on l’equip ha de recuperar el nivell competitiu que l’ha caracteritzat durant gran part de la temporada però que en aquesta ocasió no ha demostrat.


Jornada vint-i-cinquena, Segona catalana juvenil masculina (grup B-segona fase), 13 de maig del 2018
bottom of page