top of page

Infantil Masculí Negre 33- 10 PB Montmeló

El partit d’aquest passat dissabte va quedar condicionat pel fet de que l’equip de Montmeló només va poder comptar amb els sis jugadors de camp més porter, els mínims per poder jugar. Així, jugant 6 contra 6, els de Sants van distanciar-se de seguida, conscients de la importància d’aquest partit de cara a mantenir el quart lloc a la classificació.


Quan l’avantatge ja era de quatre gols (6-2) es va produir la lesió muscular d’un jugador visitant. En aquest moment, i en un gest que l’honora, l’Epi, l’entrenador local, va decidir treure un jugador local i plantejar un partit de cinc contra cinc. Curiosament, l’equip de Montmeló va semblar adaptar-se millor a aquest format, acabant la primera part amb un ajustat 11-8.


A la segona part, en canvi, i tornats a les alineacions de sis jugadors més porter, la millor tècnica i fortalesa de l’equip de Sants, afegit al fet de poder rotar els jugadors va acabar decantant el partit. Es va començar amb un parcial de 8-0, fins arribar al 19-8, i de mica en mica es va eixamplar la diferència fins arribar al 33-10, en un partit en el que van marcar tots els jugadors del BCN Sants.


En resum. Un partit estrany contra un rival condicionat per la manca de banqueta, que va ser prou bo per mantenir la quarta posició a la taula. Una posició molt bona per a un equip format majoritàriament per jugadors de primer any, que han après enguany a jugar handbol gran.


Moltes felicitats a tots els jugadors i a l’entrenador per la temporada. Ara comença l’aventura de la Copa, que ben segur ens tornarà a donar grans partits.


Jornada 25 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B del 28 d’abril de 2018.
bottom of page