top of page

Castelldefels 29-25 Cadet Masculí

En aquesta jornada ens enfrontàvem a un equip amb el qual estem pràcticament igualats a la classificació i a qui vàrem guanyar a l'anada en un dels millors partits de la temporada. Així que les perspectives inicials eren que ens trobaríem amb un partit igualat. El començament del partit, però, no ha ha deixat entreveure perquè els locals s'han posat ràpidament per davant amb un parcial de 6 a 2, fruit d'errades nostres en el passi i contracops fàcils per la seva part. L'avantatge local s'ha anat mantenint en els minuts següents tot i que hem aconseguit aturar la sagnia de les pilotes perdudes. Els nostres han aconseguit circular una mica millor la pilota en atac i una virtut ha estat que els golejadors han estat força repartits, fet que sempre és interessant per no dependre molt d'un jugador en atac. En els darrers 10 minuts també hem tancat millor la defensa fet que ens ha permès arribar a la mitja part amb un esperançador 14 a 12 i la sensació que érem superiors a ells en atac estàtic i que si controlàvem les transicions podríem remuntar.


La bona actitud de la primera part ha continuat en la segona, amb un equip molt ficat en el partit. Ens hem arribat a posar a un sol gol, però ens ha mancat continuïtat. Durant molts minuts hem tingut molt poca fluïdesa en atac. En un moment del partit en què la primera línia ja acusa el cansament ens han faltat idees i força per penetrar la seva defensa. Així els locals han estirat el marcador fins a 7 glos d'avantatge que feia evident que no podríem guanyar. Tot i així hem tingut una molt bona reacció en la recta final que ens ha permès acostar-nos i evitar que ens guanyessin el gol-average respecte dels dos partits.


23a Jornada Segona Catalana Cadet Masculí


bottom of page