Infantil Femení Verd 8 - 14 CH Terrassa B

El partir ha començat molt igualat fins els primers 5 minuts, on el marcador encara mostrava un 2-2.

A partir d’aquest moment l’equip visitant, més concentrat, ha començar a obrir una escletxa al marcador amb un 0-4. El nostre equip perdia moltes pilotes en errors no forçats, 2 gols locals i 2 més visitants han tancat el marcador de la primera part amb un resultat en contra de 4-8.

La segona ha començat també molt Igualada, les porteries dels dos equips han estat molt encertades, en els primers 6 minuts el marcador parcia era de 2-1.

Intercanvi de gols de penal i bones parades de les porteres dels dos equips, han fet avançar el resultat 8-10 en el minut 12:30.

Igual que a la primera part, el nostre equip ha tornat a desconnectar pel que fa a la pressió defensiva, intensitat en atac i concentració en general, el que ha fet que l’equip de Terrassa, sense massa superioritat, anés obrint distància fins el 8-14 final.