top of page

CH Esplais 30-20 Sènior Masculí

Excessiu correctiu el que va rebre aquest cap de setmana el sènior masculí del CEH BCN Sants en el seu desplaçament a la pista del líder, el CH Esplais, on va veure trencada la seva ratxa de 13 partits seguits sense perdre.


En un pavelló força ple, el partit començava tal i com era d’esperar, molt igualat, i és que en els primers compassos de joc les diferències no eren superiors a dos gols ni per a un equip ni per a l’altre. Si bé els barcelonins començaven agafant les primeres avantatges de dos gols al marcador, els locals, en el segon quart de la primera part van capgirar el marcador i eren ells qui dominaven per dos. A partir d’aquí, es va veure com la bona banda dreta de l’Esplais començava a fer estralls a la defensa barcelonina, però que tot i no estar fins al darrere, les bones finalitzacions de cara a porteria feia que es mantinguessin dintre del partit. Així, s’arribava al descans amb un marcador de 15-12.