top of page

CH Esplais 30-20 Sènior Masculí

Excessiu correctiu el que va rebre aquest cap de setmana el sènior masculí del CEH BCN Sants en el seu desplaçament a la pista del líder, el CH Esplais, on va veure trencada la seva ratxa de 13 partits seguits sense perdre.


En un pavelló força ple, el partit començava tal i com era d’esperar, molt igualat, i és que en els primers compassos de joc les diferències no eren superiors a dos gols ni per a un equip ni per a l’altre. Si bé els barcelonins començaven agafant les primeres avantatges de dos gols al marcador, els locals, en el segon quart de la primera part van capgirar el marcador i eren ells qui dominaven per dos. A partir d’aquí, es va veure com la bona banda dreta de l’Esplais començava a fer estralls a la defensa barcelonina, però que tot i no estar fins al darrere, les bones finalitzacions de cara a porteria feia que es mantinguessin dintre del partit. Així, s’arribava al descans amb un marcador de 15-12.


A la represa, els visitants, coneixedors de les seves errades van sortir un pel més intensos en defensa i, en els primers 5 minuts de la segona, deixaven als locals amb tan sols un gol, però un seguit de precipitacions en atac i les ganes de marcar ràpid per igualar el partit els hi va passar factura. I del que hagués pogut ser ficar-se totalment dintre del partit, es va convertir en la seva sentència i és que els de Castelló d’Empúries, sabedors que els dos punts els hi atorgava l’ascens matemàtic a falta de 5 jornades, no van perdonar més i van saber aprofitar aquestes precipitacions per augmentar la seva renda fins a 6 gols. Els de sants, tocats moralment en veure que se’ls hi escapava el partit, es van deixar anar i, durant deu minuts, pareixia que ja no eren a pista. Fet, que els empordanesos van aprofitar per abultar, encara més, el marcador i agafar diferències que van arribar fins als 11 gols. A falta de 10 minuts per acabar el partit, però, un temps mort del tècnic del Sants va fer reaccionar als jugadors “negre-i-blancs” que van acabar el partit amb dignitat i aconseguint un triomf moral en veure que aquest tram final es va sentenciar amb un gol a favor. Tot i així, ja no hi havia res a fer i el resultat final va ser de 30-20.


21ª jornada de la 1ª fase grup B de Tercera Catalana Sènior Masculina del 10 de març de 2018bottom of page