top of page

Club Handbol Igualada 21-26 Cadet femení

En aquesta setena jornada el cadet femení ha visitat el Igualada, amb aquest partit s´acaben els partits d´anada de la segona fase. Per tots dos equips eren molt importants els dos punts, tots dos són rivals directes en la classificació. Els primers minuts han estat molt igualats, en el minut 17 l´empat era a 7 gols. Poc a poc el cadet femení va agafant avantatge en el marcador jugant molt be i amb una forta defensa fins arribar al final del primer temps 9-14.


Duran la segona part ambdós equips mostren el seu millor joc sent conscients que una victòria del BCN faria pujar un lloc a la classificació en lloc del Igualada. El BCN aconsegueix mantenir l´avantatge durant tot el segon temps fins arribar al 21-26 definitiu. Moltes felicitats!


Ànim noies, us esperem a tots al pròxim partit, a casa, Handbol Sant Cugat.


7 Jornada 2ª Fase de Lliga Primera Catalana 4 de març de 2018.

bottom of page