top of page

H Empordà Roses 15-11 Infantil Femení Negre

Desplaçament de llarga distància per les noies i acompanyants de l’infantil femení negre fins a l’Alt Empordà, que va ser molt més fàcil gracies a l’autocar llogat entre tots els pares i mares de les jugadores, quedant palès que són part molt important de l’equip!

A l’apartat merament esportiu el partit ha estat molt dur, sobretot perquè l’equip contrari -que competeix sense drets esportius per incloure a la seva alineació jugadores d’edat cadet- ha fet servir de manera prominent la seva superioritat física per suplir les seves carències tècniques, amb molta permissivitat per part de l’àrbitre pel que fa a faltes i sancions. No obstant això, les nostres els han posat molt difícil aconseguir la victòria.

L’inici del partit ha estat realment molt igualat: les jugadores de l’infantil negre feien circular la pilota fins arribar als extrems i, tot i la duresa de la defensa, aconseguien marcar. Les contraries, de manera similar, feien arribar la pilota a l’extrem esquerra davant l’impossibilitat d’entrar des de els laterals o el pivot i també aconseguien marcar. D’aquesta manera el marcador anava fluctuant entre la igualtat i avantatges d’un o dos gols com a màxim. S’ha arribat al descans amb un 8-7 en contra que ho deixava tot obert pel segon període.

La segona part ha estat força semblant, arribant a posar-nos amb un gol per sobre en algun moment. Però l’encert de la portera contrària i la duresa amb la que repel·lien els nostres atacs no ha permès que poguéssim incrementar aquest avantatge. Als darrers minuts s’ha mantingut durant una bona estona un marcador de 13-11, però els dos darrers minuts de joc els nostre equip s’ha despistat una mica deixant que el marcador arribés al 15-11 final.

Es veia clarament que les empordaneses tenien moltes ganes de revenja respecte al marcador que vam aconseguir a casa a la primera volta (23-13 al nostre favor), i a més a més estaven reforçades amb més jugadores que a l’anada. Tot i això, al competir sense drets esportius aquest resultat no ens afectarà respecte a la classificació al final de la fase. No obstant, cal que serveixi com a toc d’atenció per millorar més el nostre joc i tenir més recursos per mirar de resoldre diferents situacions de joc.


Vinga noies!!! El proper dissabte a donar-ho tot a casa contra el Montgrí!!!


17ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 24 de febrer de 2018. Pavelló Esportiu, Roses.


bottom of page