top of page

CH Vilamajor 14-27 Infantil Masculí Negre

El partit jugat a Sant Antoni de Vilamajor es va presentar amb novetats a l’equip del BCN Sants. D’una banda, la flamant nova equipació dels delegats de l’equip. De l’altra, l’Epi, l’entrenador de l’equip, era substituït aquest cop pel Pere Arbona. I per primer cop a la temporada podíem comptar amb dos porters a la porteria. De seguida es va veure que era un bon enfrontament per fer proves, doncs mitjançant una forta defensa, l’equip de Sants va anar guanyant distància al marcador. Per cada gol que feien els de Vilamajor, el Sants en feia dos, i l’avantatge podria haver estat més gran si haguessin marcat algun dels contraatacs fallats. Es va arribar a la mitja part amb el resultat de 11-5.


El panorama va continuar semblant a la segona part. La defensa dels de Barcelona permetia recuperar la pilota i els tirs exteriors de la primera línia trobaven el camí de la porteria, mentre la segona línia facilitava el treball dels llançadors. Al final, el relaxament de veure’s clarament per davant al marcador va fer que l’equip de Vilamajor millorés el seu caseller, acabant el partit amb un resultat de 14-27.


En resum, molt bon partit dels infantils de Sants, que ja en porten uns quants ajustant prou bé la defensa. Ara cal entrenar fort aquesta setmana, concentrar-se de valent i preparar a fons el partit contra el Cornellà de la propera setmana.


Jornada 17 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B del 24 de febrer de 2018.
bottom of page