top of page

CH St Llorenç 25-27 Sènior Masculí

Cada cop queden menys jornades per acabar la primera fase de la competició, la que marcarà quins equips pugen directament i quins no, i, per tant, cada punt és vital per aquesta lluita tan intensa en el grup B de la 3a catalana. Aquest cap de setmana, al nostre sènior li tocava desplaçar-se a la localitat de Sant Feliu per a enfrontar-se al seu B.


El que tenia que ser una jornada de transició i tranquil·la per als barcelonins, no ho va ser pas. El fet de desplaçar-se amb tan sols 12 efectius, algun d’ells amb molèsties físiques, juntament amb un arbitratge frustrant per als “negre-i-blancs”, els quals veien com els hi xiulaven més de 12 penals en contra, van acabar en una de les pitjors segones parts de la temporada i quasi els hi costa la victòria.


El partit començava molt igualat i ,amb un conjunt local més "enxufat" i intens que els de Sants, feia que als 8 minuts el tècnic visitant es veiés obligat a demanar un T.O. en veure el 5-2 al marcador i que el joc i la defensa del seu equip no eren els habituals, amb molta falta d’idees i sobretot intensitat. A partir d’aquí, un canvi radical dels jugadors de Barcelona, es tornava a veure el bon joc en atac i, sobretot, una defensa 6:0 molt sòlida que, en 22 minuts, només va deixar al “Santllo” marcar 4 gols. D’aquesta forma, s’arribava al descans amb una avantatja prou còmoda de 9-14.


A la represa, els primers 10 minuts van ser un tanteig de gols i, l’equip del Llobregat, aconseguia quasi els mateixos gols que en tota la primera part. Una impressionant porteria santfeliuenca, permetia retallar distàncies al marcador i donar esperances al seu equip. Poc a poc, l’esgotament físic dels jugadors del BCN Sants començaria a passar factura ja que, degut a la poca possibilitat de fer rotacions, la intensitat defensiva va començar a baixar i les frustracions amb les accions arbitrals, més que rigoroses, van augmentar; fet que va produir que les coses en atac tampoc funcionessin gaire. El Sant Llorenç “B”, que necessitava els punts per a la seva lluita particular per al descens, va veure una gran oportunitat per puntuar i, els seus jugadors, van treure tota l’energia que els hi quedava per intentar el que al principi del partit es veia tant lluny. I és que a falta de 7minuts el partit va tornar a començar de nou, amb empat a 23 i pilota per a ells. Tot i així, els 12 valents que es van desplaçar a la localitat veïna, van saber gestionar bé aquests minuts i amb calma i més encert no es van deixar superar en cap moment i finalment, dos bones accions consecutives en defensa els hi permetia emportar-se els dos punts cap a Barcelona. El resultat final va ser de 25-27.


El sènior del CEH BCN Sants, segueix consolidant-se en la segona posició de la classificació i ja treu quatre punts al 4t classificat, l’Handbol Fornells, equip que la setmana vinent visitarà l’Espanya Industrial, dissabte a les 19.30h. Dos punts molt importants per començar a deixar ben encaminat l’ascens i afrontar, amb més confiança, el desplaçament de la següent setmana al camp del líder del grup.


19ª jornada de la 1ª fase grup B de Tercera Catalana Sènior Masculina del 24 de febrer de 2018

bottom of page