top of page

Cadet Femení 25-28 CH Vilamajor

Aquest cap de setmana el BCN Sants rebia el Vilamajor, en la sisena jornada de la segona fase. Durant la primera part ha estat molt igualat, era un partit molt difícil perquè el nostre rival està en els primers llocs de la classificació, però el BCN ha jugat molt be i ha fet la millor primera part de les últimes jornades, aconseguint un merescut empat 15 a 15.


Duran la segona part ambdós equips es mostren molt forts en defensa, els empats es succeeixen contínuament, en el minut 15 el marcador es 21-21. Malgrat l´esforç realitzat durant tot el partit, no es veu recompensat amb una victòria i en les últimes jugades del partit s’acaba perdent de 3 gols.


Ànim noies, us esperem a tots al pròxim partit, a fora, contra Igualada.


6 Jornada 2ª Fase de Lliga Primera Catalana 24 de febrer de 2018.


bottom of page