top of page

Sènior Masculí 31-26 H Esplugues C

S’aproxima l’equador de la segona volta i, cada cop més, es comencen a definir les posicions d’ascens. Aquest cap de setmana, el sènior masculí, tenia una altra prova de foc, en un mes molt intens i decisiu per a les seves aspiracions d’ascens directe, enfront l’Handbol Esplugues “C” que, abans de començar el partit, estava 4t a tan sols tres punts dels locals.


Tal i com era d’esperar, el partit va començar molt igualat i amb molta intensitat per part dels dos equips, tot i així, els barcelonins, sempre es van mostrar estar un pel per davant del seu rival i, en cap moment, els van deixar que s’avancessin en el marcador. Quan per fi pareixia que els de Sants començaven agafar distàncies, situant-se dos gols per sobre als 15 minuts de partit, un T.O. del conjunt visitant feia reaccionar l’Esplugues que, amb un parcial de 0-2, tornava a empatar el matx i retornava la igualtat. No va ser fins a falta de 7 minuts per a concloure la primera part quan, el conjunt de la capitat, començava a fer valia la seva forta defensa i, juntament amb un atac ben organitzat i fluït, feien inútil qualsevol temptativa per part dels espluguins de frenar el seu potencial ofensiu, encaixant així, un parcial en contra de -5 que permetria arribar al descans amb una renda més que còmoda de 20-13.


El primers 5 minuts de la segona part van ser un intercanvi de gols i d’errades per part dels dos equips, però a partir d’aquí, un cop reajustats, els “negre-i-blancs” van tornar a encarrilar el partit i es plantaven, a l’equador de la segona part, amb un +10 al lluminós. En el tram final del partit, la relaxació dels barcelonins en veure el partit resolt, juntament amb una defensa oberta per part dels del Baix Llobregat que se’ls hi va entrebancar més de lo degut als de Barcelona, permetria als de fora poder maquillar el resultat i arribar al resultat final de 31-26.


D’aquesta forma, s’arriba al final de la jornada 18 amb el primer equip del Sants consolidant-se en la segona posició del grup B de 3a Catalana. Actualment, a tres punts de distància (i el “golaverage” guanyat) del 4t. Recordem que els tres primers de grup pugen directament a 2a, categoria on vol tornar el conjunt barceloní.


18ª jornada de la 1ª fase grup B de Tercera Catalana Sènior Masculina del 18 de febrer de 2018


bottom of page