top of page

La Salle Montcada 22-25 Sènior Femení

Primer partit de la segona fase del nostre Sènior Femení. Una fase que es presenta més complicada que l'anterior, però que les jugadores afronten amb més ganes. L'objectiu és quedar entre les 2 primeres de grup per passar al top 4 i tenir possibilitats de pujar a Lliga Catalana. El primer partit d'aquesta segona fase era contra Montcada, un equip que va quedar primer del seu grup, per tant es presentava com un dels equips més forts del grup.

El partit va començar dominat per les de Sants durant els primers 10 minuts, però les locals les van atrapar i superar. Van estar dominant la majoria de la primera part, acabant anul·lant a una jugadora de les visitants amb una mixta. Tot i això, res estava perdut, les barcelonines no anaven a regalar el partit, només havent acabat 2 gols per sota a la mitja part (11-9).

A la segona part van sortir més motivades, i amb ganes d'encertar els llançaments fallats i les passades mal fetes a la primera part. Però les montcadenques no els van posar les coses gens fàcils; ja que fins el minut 20 no les van atrapar en el marcador, i tot i que les van atrapar, van estar 5 minuts empatades, gol amunt, gol avall però sempre amb el marcador empatat. Fins al minut 25 que les de Sants van aprofitar les errades de les locals per posar el marcador a favor seu 2 gols amunt. Van aguantar així fins al final, que van marcar el tercer gol de diferència, emportant-se dos punts molt importants i que els serveix per començar amb bon peu aquesta segona fase.

1a jornada de la Segona Fase, 1a Catalana, 18 de febrer del 2018
bottom of page