top of page

Infantil Femení Negre 18-19 A St Martí Esport

Partit perdut per la mínima per les noies de l’infantil negre davant d’un rival que ja preveiem complicat tant pel seu nivell de joc com per la seva posició a la classificació del grup, amb els mateixos punts que nosaltres però amb major diferència de gols.


El partit s’ha iniciat amb molt bones sensacions per l’equip del BCN, marcant gol en cada una de les jugades d’atac mentre que les rivals no aconseguien arribar a la seva porteria; això les ha permès arribar a una diferència inicial de 5 gols al marcador. Llavors l’equip contrari ha demanat temps mort i a partir d’aquest moment ha jugat amb una defensa molt més oberta, pressionant a les barcelonines des de ben bé el mig camp. Aquesta defensa ha fet molt més difícil a les nostres arribar a la seva porteria, i elles han aconseguit reduir distància fins arribar a un 12 – 10 a la mitja part.


La segona part ha començat de la mateixa manera, amb les nostres molt pressionades i amb dificultats per arribar a la porteria rival. Hi ha hagut alguns minuts de desconcert amb passades imprecises que les contraries han aprofitat per arribar a posar-se 1 gol per sobre nostre. A partir d’aquest moment, a falta de poc més de 10 minuts per finalitzar el partit, hi ha hagut molta igualtat entre els dos equips tant en els encerts com en les errades, tenint un marcador de 18 – 18 durant molts minuts que semblava que no s’anés a moure fins al final. Llavors algunes decisions arbitrals qüestionables i la tensió tant a les locals com a les visitants ha derivat el partit fins al marcador final de 18 – 19.


Tot i no aconseguir la victòria per ben poc, ens quedem amb la sensació d’estar fent les coses bé i disputar bons partits!!! Som-hi BCN!!!


16ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 17 de febrer de 2018. Poliesportiu Municipal de L’Espanya Industrial.


bottom of page