top of page

Santpedor 18-33 Sènior Masculí

Aquest cap de setmana, el sènior masculí del BCN Sants, es desplaçava a la pista del penúltim classificat, l’Handbol Santpedor.


Tot i que hi havia una diferència abismal a la classificació i sobre el paper tindria que ser un partit fàcil, els 11 efectius que es van desplaçar a la localitat del Bages, no volien cap tipus de sorpresa sabent que, els locals, havien derrotat dues jornades abans al líder del grup (el qual, tan sols havia perdut un partit, el de la 8a jornada a l’Espanya Industrial).


I així va ser, els barcelonins, van dominar en tot moment sobre el marcador i, a partir del minut 10, la seva millor condició física, començava a frustrar qualsevol opció dels santpedorencs per lluitar el partit. La solidesa en defensa i els bons moviments ofensiu permetia als visitants començar a obrir una escletxa prou gran com per a anar-se’n al descans amb un còmode 10-16.

A la represa, els del barcelonès, coneixedors que en les últimes jornades els mal inicis de les segones part, els feia complicar-se els partits, van sortir a sentenciar el partit. Un parcial de 1-4 en els primers 8minuts els permetia sentenciar de forma definitiva el partit i de mica en mica anar ampliant aquest avantatge fins a 15. El resultat final va ser de 18-33.


Un bon partit per recuperar sensacions en defensa, on el conjunt entrenar pel Sebas, va tornar a trobar la seva solidesa, permeten sortir al contraatac i també per poder treballar atacs en estàtic de forma més complexa i pausada.


Els dos punts, juntament amb la derrota inesperada del Fornells a la pista del Garbí “B”, permeten al Sants pujar una posició més en la classificació i situar-se segons.


17ª jornada de la 1ª fase grup B de Tercera Catalana Sènior Masculina del 11 de febrer de 2018

bottom of page