top of page

H Sant Cugat C 20 – 26 Juvenils M

El BCN Sants guanya el partit aplaçat de la primera volta en la pista del Sant Cugat C.


El juvenil ha guanyat de 6 gols (20 a 26) en el partit que s’ha jugat aquest fred dissabte a la ciutat del Vallès Occidental. Un partit, s’ha de dir, poc lluït i on s’ha vist, des que la pilota començava a anar de mà en mà, que l’equip barceloní es podria imposar amb relativa facilitat sempre que jugués concentrat, i així ha estat durant gran part del partit.


Ja en els primers minuts s’ha posat l’equip de Sants pel davant en el marcador amb petits avantatges que ha conservat durant aquesta primera part fins arribar a la finalització de la mateixa amb una diferència de 3 gols (8 a 11). Una diferència que hagués pogut ser més ample d’haver disposat d’un major nombre d’efectius a la banqueta i restant possibilitats al nostre entrenador en el moment d’introduir canvis en la dinàmica del partit i més quan van començar a arribar les primeres exclusions –fins a 10 en tot el partit!-. Especialment importants van ser les 2 primeres exclusions, gairebé seguides, del nostre central Àlvar, que li va comportar estar molts minuts a la banqueta.


També des d’un inici del partit es va veure que anava a ser el dia del nostre lateral dret, l’Adrià, doncs l’equip vallenc no trobava la forma de frenar els seus llançaments jugada darrere jugada. Fins i tot en alguns moments li van fer un marcatge individual, però sense resultat pel nostre rival. Un exemple clar de l’encert en el dia d’ahir del jove barceloní va ser el llançament de la falta amb el temps exhaurit en la primera part on el seu potent llançament amb tot el nostre rival defensant amb el braços amunt va trobar el seu destí. Un gran gol. Sens dubte ahir el nostre jove jugador veia la porteria més gran que la resta, malgrat el bon nivell del porter del Sant Cugat .


L’inici de la segona part va deixar palesa la diferència de forces en el parquet entre els dos conjunts. La diferència de gols s’anava eixamplant fins arribar a 11. Diferència que s’aconseguia malgrat les nombroses exclusions –en Rubèn que no va poder acabar el partit per tres exclusions- i els penals assenyalats en contra pel col·legiat. La defensa del juvenil es va mostrar força contundent i va evitar que el porter barceloní, Cristòbal, hagués d’intervenir, com ja ens té acostumats, amb grans aturades, evitant que l’equip rival tingués llançaments fàcils.


Els darrers 10 minuts del partit, on es va arribar a jugar amb 4 jugadors de camp per les ja esmentades exclusions, es va produir una certa desconnexió a l’equip del BCN que va evitar que al final la diferència fos més important. No obstant, nova victòria per als juvenils que segueixen mantenir la sisena posició a la classificació.


Cinquena jornada (aplaçada), Segona catalana juvenil masculina (grup B-primera fase), 10 de febrer del 2018

bottom of page