top of page

H Poblenou C 31-32 Sènior Masculí

Segon partit de la segona volta per als barcelonins que es desplaçaven al barri de Poblenou per a enfrontar-se contra un equip que estava en “hores baixes”, després de perdre tres partits seguits.

Els sèniors, després d’una mala setmana d’entrenaments amb baixa intensitat i pocs efectius, començaven el partit prou entonats en atac però molt fluixos en defensa. Tot i portar sempre la iniciativa en el marcador, els locals, amb una ràpid sortida al contra-gol, no deixaven que en cap moment se'ls hi descontrolés el partit. No va ser fins quasi al final de la primera part on els del sants van començar a poder agafar una renda prou còmoda d’entre 3 i 4 gols. Tot i això, en cap moment es va veure la solidesa defensiva d’altres partits i el resultat a la mitja part ja era de 16-18.

A la represa, la falta d’intensitat en defensa feia que els de la Mar Bella poc a poc anessin reduint la distància i és que, per molt que els nostres sèniors fessin atacs llargs per desgastar-los en defensa, la seva sortida al contra-gol feia nuls tots aquests esforços per intentar-se distanciar. A més a més, durant tot el partit, els pocs encerts defensius dels de Sants es van veure quasi sempre penalitzats en llançaments de 7 metres, senyalitzats per un arbitratge més que qüestionat en aquest aspecte.

Així, s’arribava als últims 5minuts amb un marcador sempre favorable al Sants però de no més d’un gol, per sort, la sang freda dels jugadors de Sebas que van saber gestionar la tensió d’aquests últims instants del partit, els va permetre sumar dos punts més que importants que els permet colar-se entre els tres primers de la classificació, places que atorguen l’ascens directe. El resultat final va ser de 31-32.


15ª jornada de la 1ª fase grup B de Tercera Catalana Sènior Masculina del 27 de gener de 2018

bottom of page