top of page

C.E. Molins de Rei 9-17 Infantil Femení Negre

Partit important a primera hora de diumenge contra un dels rivals directes a la classificació del grup en un dia fred, gris i plujós.


Les nostres jugadores han fet un bon inici de partit, amb una forta defensa que ha permès mantenir la nostra porteria a 0 els primers 10 minuts de joc mentre que nosaltres, tot i no aprofitar totes les jugades d’atac, anàvem marcant. Un cop les rivals han reaccionat i han començat a sumar gols al seu marcador, les nostres han sabut mantenir la intensitat en el joc mantenint-se en tot moment per davant. Això ens ha portat al descans amb un avantatge de 4-10.


La segona part s’ha iniciat igual que la primera, amb les rivals sense foradar la nostre porteria fins passats 10 minuts del període, mentre els nostres atacs anaven fructificant fins arribar a una diferència de 10 gols al marcador. A partir d’aquest moment ens hem despistat una mica i hem començant a acumular exclusions degut a que arribàvem tard a les defenses, fet que el rival ha aprofitat per escorçar una mica la distància al marcador. No obstant, hem aconseguit aguantar les seves arribades i tenir alguns encerts més a l’atac, arribant al final amb 9-14.


Tot i no fer-ho bé del tot, hem fet una gran passa endavant de cara a poder classificar-nos per a la segona fase. Ànims noies!! Anem millorant!!


15ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 4 de febrer de 2018. Poliesportiu La Sínia, Molins de Rei.


bottom of page