top of page

Juvenil Masculí 33-13 Llavaneres-Caldes d’Estrac

Els juvenils del BCN Sants inicien la segona volta amb una victòria còmoda (33 a 13) contra el C. H. Llavaneres.


Partit sense massa tensió competitiva el jugat dissabte a la pista de l’Espanya Industrial. Un partit que va ser molt semblant al que es va jugar en la jornada inaugural de la competició en la pista de l’equip del Maresme. Un BCN Sants fort en defensa que aprofitava les pèrdues de pilota del nostre contrincant per anar armant ràpids contracops o, senzillament, per a frenar davant de l’àrea la velocitat del jugador més avançat, que llavors cercava una millor opció en la segona onada de jugadors de l’equip que seguia la jugada. Aquesta va ser la tònica de la primera part on el nostre rival només va poder marcar 4 gols, dos d’ells, des dels 7 metres. Per contra, el juvenil santsenc va aconseguir un total de 17 des de totes les posicions de l’atac.


A la segona part, després d’un inici més espès per part del juvenil i un major encert del nostre rival, el joc es va anivellar una mica, però a mida que el partit avançava el BCN tornava a eixamplar el seu avantatge al lluminós fins la renda esmentada amb anterioritat de 20 gols de diferència. I precisament en aquests 20 gols podem trobar l’anècdota del partit, ja que si el nostre equip hagués marcat un gol més o encaixat un de menys ara mateix el diferencial de gols a favor i en contra al llarg de la competició estaria a “0” però en aquest moment assenyala un “-1”.


La tranquil·litat del partit va permetre al nostre entrenador fer diferents proves i canvis de posició en l’equip i així varen poder disposar de força minuts tots els jugadors convocats. Minuts de competició que seran molts necessaris per a propers partits on el nivell dels nostres rivals ens exigeixi d’un esforç més important.Catorzena jornada, Segona catalana juvenil masculina (grup B-primera fase), 3 de febrer del 2018.


bottom of page