top of page

Cadet Femení 14-25 Handbol Ribes

Aquest cap de setmana el BCN Sants rebia el Ribes en la quarta jornada de la segona fase. Tota la primera part ha sigut d´infart amb diferencies de 1 o 2 gols per ambdues parts, mostrant els dos equips les millors defenses i atacs , i s´aconsegueix arribar al final de la primer part amb un avantatge d´un gol 10-9, fet que feia esperar una oportunitat de victòria pel nostre equip.


Duran la segona part el BCN pateix una davallada tant en defensa com en atac, el ritme i la intensitat que tenen sempre no hi són, ja no tenim una defensa forta com sempre ni estan encertades, tenen moltes errades en els contraatacs que fan que el rival ho aprofiti i poc a poc s´allunya en el marcador fins arribar al 14-25 final. El pròxim partit es molt important ja que visitem al Granollers, esperem tornar a veure el millor joc del BCN per poder remuntar posicions en la classificació.


Ànim noies, us esperem a tots al pròxim partit, a fora, contra Granollers.


4 Jornada 2ª Fase de Lliga Primera Catalana 2 de febrer de 2018.


bottom of page