top of page

PB Montmeló 14-30 Infantil Masculí Negre.

Profitosa sortida de l’equip a Montmeló on es va aconseguir una merescuda victòria i, sovint, molt bones sensacions de joc d’equip. Si en anteriors partits hem trobat a faltar aquest esperit, en el partit d’aquest cap de setmana em pogut veure un joc molt més participatiu , amb intervencions de mèrit de tots el jugadors i gols marcats des de les diferents posicions.


Així, tot i un començament de partit igualat, poc a poc els de Sants van anar afinant una defensa que va saber ennuegar els atacs vallesans, deixant a la mitja part el seu marcador en quatre gols, per quinze de l’equip negre de Barcelona. Un partit més, destacar també la participació meritòria del porter del BCN en l’èxit defensiu de l’equip.


En tornar dels vestidors, la tendència en el joc seguiria idèntica, arribant a un màxim avantatge de tretze gols (7-20) sobre el minut 10. A partir d’aquí es va donar una certa relaxació de la intensitat del joc fins arribar al 14-30 final, amb un parcial a la segona part de deu gols a quinze.


Aquest va ser el darrer partit de la primera volta de la lliga, en el que el nostre equip arriba classificat cinquè a tan sols un punt del quart, el Club Handbol Vic, i amb 8 partits guanyats i quatre de perduts dels dotze jugats. Un molt bon resultat per a un grup en formació, que va consolidant el seu estil de joc i que de ben segur ens donarà moltes alegries i bones jornades de handbol a la segona volta.


Jornada 13 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B del 27 de gener de 2018.


bottom of page