top of page

H Pardinyes 26-14 Juvenil Masculí

Derrota del juvenil masculí al camp del Pardinyes.


Fins pràcticament el minut 20 de joc l’equip juvenil del BCN Sants no tenia ocasió per marcar el primer gol en el seu compte particular. Els lleidetans semblaven una muralla infranquejable i malgrat els intents dels santsencs, no hi havia manera de foradar aquesta defensa.


Els jugadors del Pardinyes, per la seva part, obrien espai a la defensa dels juvenils una i una altra vegada, malgrat els intents dels nostres nois d’evitar les repetides entrades que acabaven en gol, un darrera l’altre. Un cop més el nostre porter, en Cristòbal, salvava més d’una situació evitant que les distàncies fossin més amples. El nostre rival jugava amb seguretat i amb evident superioritat en joc i forces.


Però els juvenils han continuat lluitant, sense baixar la guàrdia, malgrat les dificultats que es tenien en defensa. Fins i tot, després d’una primera expulsió, la defensa del BCN s’alineava de manera que semblava que formaven un bloc més fort davant el contrari.


Un parcial de 18-7 a la primera part feia presagiar que la resta del partit seguiria amb la mateixa línia acabant amb una diferència de gols més ampla, però a la segona part els juvenils van plantar cara aguantant la muralla lleidatana i intentant una vegada i una altra obrir forat a la seva defensa. Tal és, que al minut 14 de la segona part la distància al marcador era de només 7 gols (20-13), el que feia mantenir molt atenta a la grada, ja que veiem com els nois del juvenil es mantenien al partit donant arguments de que la consolidació d’aquest equip va endavant i tenen il·lusió per millorar.


D’aquesta manera les distàncies en el marcador es van poder mantenir arribant a una diferència a favor del Pardinyes de 12 gols (26-14), que per als que vam estar presents a la jornada, sembla un resultat just després de veure la fortalesa i bon joc del Lleida.


Val a dir que l’equip s’ha vist més seriós i amb ganes, que han lluitat i no s’han deixat portar per l’angoixa de veure’s inferior al rival. Han demostrat que continuen el seu camí i que volen millorar i ser més competitius, que no els fa por la responsabilitat. Així que des d’aquestes línies els volem encoratjar a que continuïn treballant de valent, fent-se més forts cada dia i gaudint i fent-nos gaudir cada cap de setmana amb el seu joc. Ànim, nois!!!


Tretzena jornada, Segona catalana juvenil masculina (grup B-primera fase), 27 de gener del 2018.

bottom of page