top of page

Sènior Masculí 29-24 CH Terrassa B

Aquest cap de setmana començava la segona volta per al sènior masculí que s’enfrontava a l’Handbol Terrassa B, equip que estava un punt per dalt a la classificació i, on a la primera volta, van ser capaços de superar als barcelonins per un 26-22.


Tots dos sabien de la importància dels dos punts d’aquest partit, ja que el qui guanyava es ficava de ple en la lluita per l’ascens directe.


La primera part no començava del tot bé per als locals que, pot ser degut a factors aliens al partit, no havien començat en l’actitud o, si més no, amb l’efectivitat i solidesa que ens tenien acostumats fins ara. D’altra banda, els del Terrassa, amb una plantilla amb força novetats respecte al partit d’anada, si que van saber sortir a per totes i estar a l’altura del partit.

D’aquesta forma, s’arribava a l’equador de la primera part on, una gran porteria egarenca, juntament amb la falta d’idees en atac, poca efectivitat defensiva i amb una porteria per baix del 16% d’efectivitat per part dels de la capital, permetia als de fora començar a obrir una escletxa en el marcador d’entre 4 i 6 gols. Això, obligava a l’entrenador local a demanar un temps mort. Fet, que no serviria de gaire ja que, els del sants, en tota la primera part no sabrien trobar el seu joc i no se'ls va veure còmodes a la pista. D’aquesta manera, s’arribava al descans amb un resultat en contra de 11-16.


Estava clar, que si es volia remuntar el partit, calia un gran canvi d’actitud i augmentar la intensitat defensiva i, a la represa, sembla ser que les paraules del tècnic barceloní al descans començaven a fer efecte.


Només començar la segona part, els del BCN, aconseguien un parcial de 2-0 que els permetia tornar a ficar de ple en la lluita del partit. Sabedors que amb això no n’hi havia suficient, els jugadors de Sebas van començar a desplegar tot el seu potencial defensiu, una de les seves millors armes, i això, els permetia començar a sortir al contraatac. Amb tan sols 11 minuts, el partit tornava estar com al principi, amb empat a 19 i vint minuts per endavant. A partir d’aquí, poc a poc, la poca eficiència de cara a gol dels del Vallès, frustrada per una gran defensa i porteria local, els anava traient del partit. Fet que va saber aprofitar perfectament el Sants que, de mica en mica, anava ampliant la seva avantatja en el marcador. En els últims minuts, un Terrassa frustrat per veure’s superat quan tenien el partit controlat, es va centrar més en les accions arbitrals que en el partit, fet que feia que el sènior pogués emportar-se els dos punts i el golaverage. A més a més, d’algun “regalet” deguda a la gran permissivitat arbitral en la duresa defensiva dels egarencs. Resultat final 29-24.


Gran inici de la segona volta per als barcelonins que, amb aquests dos punts, es situen 4ts a la classificació i a tan sols un punt del 3r, que marca l’ascens directe. La setmana vinent tornen a tindre una prova de foc al camp de l’Handbol Poblenou C.


14ª jornada de la 1ª fase grup B de Tercera Catalana Sènior Masculina del 21 de gener de 2018

bottom of page