top of page

H Esplugues Groc 26-23 Infantil Masculí Negre.

Tot i que la visita al poliesportiu d'Esplugues semblava una molt bona oportunitat per aconseguir els tres punts i millorar el percentatge de gols a favor, al final l'equip de Sants es va trobar amb una dolorosa derrota i, el que és pitjor, la sensació de que un partit que en condicions normals s'hauria de guanyar, no es va saber competir.


De bon principi l'equip negre va agafar una important renda de quatre gols a favor per cap de l'equip del Baix Llobregat. Quan semblava que seria una plàcida tarda, a poc a poc el rival va començar a trobar la nostra porteria i els atacs eren cada cop menys fluïts. Així del 0-4 inicial es va passar al 11-11, primer cop que el rival ens empatava, arribant a la mitja part amb un parcial de 12-12.


Com es va arribar a perdre la renda inicial és difícil d'explicar. Quan el partit es va complicant i el rival comença a burxar les nostres debilitats, l'equip sembla no suportar bé la pressió, es prenen decisions equivocades, entra el nerviosisme i s'oblida la feina que es prepara en els entrenaments. Per exemple, l'equip local va estar jugant amb el rellotge fregant el passiu quan els hi convenia. Els de Sants, sabedors de la seva superioritat física i tècnica, van sempre a barraca, a aconseguir el gol com més ràpid millor. I és aquest punt de pausa tan necessari que costa trobar quan el matx es complica. El porter contrari atura tots els xuts i comencen les errades.


Tot i que el parcial a la mitja part era d'empat, la sensació a l'equip era d'haver entrat en una dinàmica negativa. Aquestes coses passen sovint i part de la gràcia de jugar en equip és saber revertir aquesta dinàmica. Això no es va saber fer a Esplugues. De seguida l'equip local va saber treure tres gols d'avantatge que es van arrossegar fins a la final del partit. 26-23,

De tot s'aprèn i ben segur que aquesta derrota ha fet reflexionar els nostres jugadors. Tenim un bon equip, nois que saben jugar molt bé al handbol. I això és el més important. A competir aprendrem tots plegats a base de jugar partits com el del passat dissabte.


Jornada 11 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B del 13 de gener de 2018.

bottom of page