top of page

Sènior Masculí 33-27 CH Cerdanyola B

Bon inici d’any per al primer equip masculí del BCN Sants en la tornada a la competició. Aquest cap de setmana el conjunt barceloní rebia al penúltim classificat, el Cerdanyola, en l’última jornada de la primera volta.

Tot i la diferència que hi havia sobre el paper entre els dos equips, els locals, sabien que no seria un partit fàcil degut a la parada nadalenca. Els de la capital van tindre el control del partit en tot moment, però no va ser fins l’equador de la primera meitat, amb un marcador favorable de 7-5, on els barcelonins van començar a poder distanciar-se en el marcador i consolidar una diferència de +6 que ja no soltarien fins al final del primer temps.


A la represa, els visitants, que no li van perdre la cara al partit en cap moment, van pujar la intensitat, fet que produïa que poc a poc anessin retallant distàncies. Així, l’avantatge que controlaven els sèniors, es veia reduït a tan sols un gol. Un temp