top of page

H. Sant Cugat 23-19 Cadet Femení

Aquest cap de setmana començava la segona fase de lliga primera catalana en la categoria de de cadet femení, l´inici del nostre equip no ha estat l´esperat ja que ha perdut amb el Sant Cugat, el partit era complicat a priori perquè tots dos equips son molt semblants. Des de l´inici el Sant Cugat ha portat la iniciativa en el joc guanyant per la mínima duran quasi tota la primera part fins a arribar al descans amb un resultat de 10-9.


Duran la segona part el joc del BCN ha millorat i ha estat més encertat aconseguint posar-se al capdavant del marcador amb 1 gol d´avantatge durant gran part de la segon temps. Però en els últims minuts ha tingut una sèrie d´errors que el rival ha sabut aprofitar i finalment el cadet femení ha perdut per 23-19.


Ànim noies, us esperem a tots al pròxim partit, a casa, contra H. Palautordera – Salicrú Blanc.


1 Jornada 2ª Fase de Lliga Primera Catalana 14 de gener de 2018.


bottom of page