Infantil Femení Verd 5 - 18 Vilanova del Camí

Partit mol complicat per les nostres jugadores. L equip visitant està format per bones jugadores, fortes i molt competitives.

La seva portera ha parat tos els xuts de les nostres jugadores fins el minut 12:40, quan la Julia ha marcat el nostre primer gol, per posar el 1 a 5 per les de Vilonava del Camí.

La diferencia d’alçada i força de les jugadores visitants han fet que els intents de jugar pel centre o els laterals hagin sigut inútils encara que ho han intentat amb molt de cor.

2-6 minut 18.

Durant 3 minuts, provocat per la competitivitat de les nostres noies, hem jugat en inferioritat per l expulsió gairebé seguida de dos jugadores del equip. Amb això hem acabat la primera part amb un 2-10 en contra.

Comencem la segona part marcant primer en dos ocasions 4-10, un d’atac estàtic i un altre contraatac... en 2 minuts hem marcat els mateixos gols que en tota la primera part, però només ha estat una situació momentània i, imposant la seva superioritat física, i segurament tècnica, hem seguit amb la mateixa l dinàmica de la primera part.

4-14 minut 10:48, el resultat no està sent mol més abultat gràcies a la bona feina de les nostres porteres, que l’han aguantat en un més que meritori 4-15 fins el minut 22.

Els últims minuts han estat competits pels dos equips amb un parcial de 1 a 3 que ha deixat el marcador final en el 5-18.

Molt bon partit en quant a lluita i compromís.