top of page

CH Parets 1-28 Infantil Femení Negre

Partit disputat davant un rival molt fluix, que en cap moment va aconseguir aturar a les nostres jugadores tot i que van jugar amb un ritme molt més relaxat del que és habitual. Des de l’inici es veia clarament com les rivals no aconseguien superar la nostre defensa mentre que els nostres atacs no trobaven gairebé oposició, i així els gols s’anaven sumant fins arribar al descans amb un marcador de 0-14.


La segona part ha transcorregut exactament igual a la primera, i a falta de pocs minuts per la finalització, quan semblava que la nostre porteria restaria a zero, hem encaixat l’únic gol en contra de tot el partit.

L’equip acaba aquesta primera volta virtualment posicionat a la 3ª posició del seu grup, excel·lent fita tractant-se del seu primer any a la competició infantil.


Bravo noies!!! Bona feina!! Ara a agafar forces aquestes festes per fer una segona volta igual o millor!!! Som-hi BCN!!!!


11ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 17 de desembre de 2017. Pavelló Municipal Parets del Vallés.


bottom of page