top of page

Presentació equips temporada 2017-2018Divendres 15 de desembre, vam fer la presentació de tots els equips del club al nou Pavelló de la Marina, inaugurat el passat mes d'abril Hi van participar des dels més petits del grup d'iniciació a l'handbol fins als dos equips sèniors!

La trobada tenia per objectiu que tots els jugadors i jugadores així com pares i mares, coneguessin tots els equips gràcies als quals hem fet història completant la línia femenina i masculina de totes les categories. La jornada va ser plena de somriures i aplaudiments, satisfent i volent agrair a cada jugador i jugadora que formin part de la nostra gran família, agraint l'esforç de cada entrenament i partit i encoratjant a tots ells a seguir creixent com a esportistes, i sobretot com a persones.

Durant la presentació, es va fer el sorteig d'una panera esportiva nadalenca, gràcies a la col·laboració de Handballarea, Kessler Pastisseria i la botiga d'alimentació Molsa Bio Sants. Va ser tot un èxit, exhaurint tots els números!

Amb aquest bon final d'any, us volem desitjar unes bones festes i una millor entrada d'any!
bottom of page