top of page

JH La Llagosta 24-37 Sènior Masculí

Nova victòria del sènior masculí per tancar l’any, aquest cop, enfront el JH La Llagosta. En un partit que no es presentava fàcil per als barcelonins, la tònica dominant va tornar a ser la seva gran defensa que, juntament amb una ràpida sortida al contraatac i al contra-gol, anul·lava totes les opcions de l’equip local.


El partit va començar molt igualat amb un continu intercanvi de gols. I és que, fins a l’equador de la primera part, el resultat era de 8-9 favorable per als de la capital. A partir d’aquí, la defensa visitant va començar a entrar en calor, en un pavelló molt fred donada l’horari del partit, i van ser capaços de frenar l’atac vallesà i imposar el seu ritme en el partit. La bones accions defensives permetien al jove equip barceloní fer valer un dels seus punts més forts, el contraatac. D’aquesta forma, amb un parcial de 4-10 en els últims deu minuts de la primera meitat, deixaven el marcador en un còmode 14-23.