top of page

JH La Llagosta 24-37 Sènior Masculí

Nova victòria del sènior masculí per tancar l’any, aquest cop, enfront el JH La Llagosta. En un partit que no es presentava fàcil per als barcelonins, la tònica dominant va tornar a ser la seva gran defensa que, juntament amb una ràpida sortida al contraatac i al contra-gol, anul·lava totes les opcions de l’equip local.


El partit va començar molt igualat amb un continu intercanvi de gols. I és que, fins a l’equador de la primera part, el resultat era de 8-9 favorable per als de la capital. A partir d’aquí, la defensa visitant va començar a entrar en calor, en un pavelló molt fred donada l’horari del partit, i van ser capaços de frenar l’atac vallesà i imposar el seu ritme en el partit. La bones accions defensives permetien al jove equip barceloní fer valer un dels seus punts més forts, el contraatac. D’aquesta forma, amb un parcial de 4-10 en els últims deu minuts de la primera meitat, deixaven el marcador en un còmode 14-23.


A la represa, amb la sortida dels no tan habituals en el 7 inicial del Sants, les coses no van canviar, tot i els pocs minuts que acumulen alguns jugadors en el que portem de temporada, aquests, van ser capaços de mantenir la gran intensitat de la primera meitat i van demostrar saber estar a l’altura. Amb 18 minuts, van aconseguir que els llagostencs tan sols poguessin marcar 4 gols. Aquesta gran actitud defensiva permetia tindre avantatges de fins a 15 gols, el qual va permetre a l’entrenador barceloní poder fer canvis i proves en el tram final del partit. En aquest període, és va notar una mica la relaxació dels jugadors del BCN que finalitzaven el partit amb una plàcida victòria per 24-37.


12ª jornada de la 1ª fase grup B de Tercera Catalana Sènior Masculina del 17 de desembre de 2017

bottom of page