top of page

Infantil Masculí Negre 23-11 Salle Bonanova

El darrer partit de l’any ens deixa un somriure a la boca abans de l’aturada per les festes nadalenques.

Bon partit de l’equip de Sants que de bon començament ja s’ha sentit superior i a començat a manar a l’electrònic. Amb un atac no massa fluid però una defensa prou ajustada, i un porter estelar que ha acabat amb un porcentatge d’aturades del 65%, els santsencs han marxat al vestidor guanyant 13-4


Segona part més fluixa (parcial 10-7) on el cansament ens ha començat a passar factura amb més errades a la passada i al xut, i desajustos en defensa que ens han fet jugar minuts amb 5 i fins i tot 4 jugadors (quatre exclusions de 2’ en total i dues targetes grogues)


Els nois acaben aquest primers mesos confirmant una bona progressió i adaptació a la categoria, i amb unes estadístiques prou reixides on destaquem els 400 xuts fets, amb un encert del 56% (223 gols), i un porter que creix a cada partit. Sis partits guanyats i només tres perduts demostren el treball i l’esforç de l’entrenador i els jugadors aquest mesos.

Ara toca descansar, gaudir de les festes i recuperar forces per un 2018 que es preveu apassionant i ple d’handbol.

Bon Nadal i Feliç Any Nou!


Jornada 10 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B del 16 de desembre de 2017


bottom of page