CH Terrassa B 14-10 Infantil Femení Verd

Sortida en fred del nostre equip, pèrdues de pilota, passes, mans toves i xuts poc afectius o que han anat fora. Per contra, en defensa, s’ha lluitat cada pilota i han forçat errors del equip contrari que també ha tingut un inici fluix. Com a conseqüència, en el minut 14 empatavem a 1, gol de la Bruna.

Temps mort demanat per la Marta en el 15:21, entre altres coses, l’equip no tenia idees en atac amb una circulació de pilota molt lenta i previsible.

En la primera jugada després del temps, gol nostre, 1-2 (Martina).

Seguidament hem fallat 2 atacs on havíem aconseguit tirs clars a porta, en part per bones accions de la portera, y ens han empatat a 2. Encara que en el minut 20:10 establiem el 2 a 3 (Carla) i un minut després el 2 a 4 (Laia).

Penalti en contra anotat pel 3-4 i contraatac posterior que tornava a empatar el partit 4-4 en el minut 22.

En la recta final un gol nostre(Carla) i un altre penalti en contra, ha posat el 5-5 amb el que s’ha acabat la primera part.

Comença la segona part. Penalti provocat i marcat per la Júlia 5 a 6. Recuperació de pilota, atac fallat, gran aturada de l’astrid magnífic contraatac que acaba amb un penal que marquem de forma magistral amb una vaselina “súper Pro”(Julia) 5-7.

Bons minuts inicials, amb lluita i recuperacions contstants, provoquem un altre penal, però aquest cop el fallem.

Una bona jugada local i una pèrdua de pilota fan que el Terrassa empati a 7 gols en el minut 9.

Penal a favor 7-8 (Carla) i penal aturat (Astrid).

El 8 a 8 arriba després d’una jugada on l’equip reclamava que la pilota havia sortit del camp a favor nostre.

Varis atacs fallats per part nostre i el seu encert en algunes jugades puntuals, ens fan anar amb el marcador en contra 11-8 amb un parcial de 4-0.

Minut 17, temps mort demanat per la Marta.

L’equip està desolat, algunes de les decisions arbitrals, els nervis i la duresa del equip egarenc ens fa encaixar un altre parcial de 2-0.

Dos gols consecutius per part del nostre equip 13-9 (Alba) i 13-10 (Júlia) en el minut 21.

Últims instants de partit, intercanvi d’atacs, bones defenses i aturades.

Gol en contra i una falta final fallada per part del nostre equip per tancar aquest partit 14-10.