top of page

CH Montbui 24-20 Sènior Femení

Partit que es plantejava molt important per mantenir-se a dalt de la classificació, seguint amb la diferència de punts dels equips de sota i sense deixar que el Ribes es quedés sol en primera posició. La pista no només era difícil perquè era fora, sinó també per la baixa temperatura.


El partit va començar força igualat, fins la meitat de la primera part on les locals van agafar avantatge de fins a 5 gols gràcies a les pèrdues de pilota de les de Sants. Tot i això, no van rendir-se i van seguir lluitant fins marxar a la mitja part dos gols per sota. Després del descans van sortir motivades perquè no volien marxar de vacances amb aquesta mala sensació, però la falta de concentració per qualsevol motiu no va ajudar a remuntar i les de Montbui van estar tota la segona part per sobre. Un partit que els farà aprendre i a seguir endavant fent la feina com saben, sense perdre pilotes i tants errors en porteria!


Seguim treballant noies!

bottom of page