top of page

Cadet Masculí 28-21 H Castelldefels

El darrer partit abans de l’aturada nadalenca ens enfrontava al Castelldefels, un equip que partia amb dues victòries d’avantatge respecte del nostre equip. L’inici del partit ha permès veure que el nivell dels dos equips era molt igualat. Primers minuts intensos per les dues parts, amb petits avantatges i marcadors alterns. Entrats al minut 10, els nostres han tingut un moment de desconnexió important en què un parcial de 0-5 produït per pèrdues de pilotes fàcils han fet que els de Castelldefels es posessin per davant fins al final de la primera part a la qual s’ha arribat amb 11 a 13.


La segona part ha estat tot una altra història. Hem recuperat les virtuts que ens han fet créixer partit rere partit en les darreres jornades: fortalesa defensiva, confiança en els llançaments de la primera línia, recuperació i contraatac fulgurants. Hem vist com els sistemes assajats durant la setmana es portaven a terme i donaven fruits. Com a conseqüència, un canvi de dinàmica en el marcador amb un parcial inicial de 8 a 2 i els millors minuts del que portem de temporada. Tot i que la grada visitant ha empès força el seu equip, hem acabat molt endollats, amb un parcial espectacular de la segona part de 17 a 8 davant d’un bon equip.


La foto feta a la presentació del club ens deixa la imatge d’un equip unit, que creix i amb bones perspectives pel que resta de la primera volta i la resta del curs.

Bones festes i bon any 2018!


10a Jornada Segona Catalana Cadet Masculí

bottom of page