top of page

CH Sant Andreu 18-37 Juvenil Masculí

I com a bons pastorets hem començat desembre directes cap el “portal”.


Sí, després d’uns partits on el nostre juvenil havia perdut consistència en el seu joc, els nostres jugadors van recuperar en el Pavelló del Bon Pastor el camí de la porteria contrària i el joc de combinació, que eren dos dels aspectes que reclamaven des de l’afició, i a ben segur, també des de dins del vestidor, que havien de millorar.


La gran sortida dels nostres va fer que el Sant Andreu -un equip en evident fase de construcció- no ens compliqués el partit en cap moment i això va facilitar la millora en el nostre joc col·lectiu. És cert que els nostres jugadors van sortir a la pista molt concentrats tant en defensa –gairebé com sempre- com en atac, on fins ara havíem demostrat més intermitències en el joc. I aquest nivell de concentració ens va permetre portar en el marcador una important renda de gols des dels primers minuts i fins i tot, ben avançada la primera part, la diferència va arribar a ser de 14 gols tot i que a la mitja part la diferència va ser de 12 (10 a 22). Cal destacar que en aquesta primera part el nostre entrenador va tornar a provar durant uns quants minuts el canvi defensa-atac entre els jugadors Albert i Marc.


A la segona part durant molts minuts a l’equip li va costar veure la porteria del nostre oponent. La ferma defensa i, principalment, les bones actuacions –a les que ja ens té acostumats- del nostre porter Cristòbal van permetre mantenir les distàncies en el marcador. I només es va necessitar augmentar la intensitat defensiva i l’encert en el llançament per a que la distància s’anés eixamplant poc a poc. Finalment el marcador assenyalava un 18 a 37 a favor del BCN Sants que deixava ben palesa la superioritat del juvenils on cal destacar a tots els jugadors que van jugar (encara mantenim les baixes d’en Guillem i d’en Pol) i per que tots, absolutament tots, van ajudar en defensa i tots els jugadors de camp van veure porteria: la sensació de que el nostre juvenil és un equip que està per sobre de les individualitats ha tornat a quedar clara en aquest partit. I volem destacar en aquest sentit que, independentment dels resultats, l’equip transmet la sensació que tant dins com a fora de la pista existeix una bona companyonia entre els jugadors i això, per a aquells que ens agrada els valors que caracteritzen a l’esport en general i al handbol en particular, és un motiu de satisfacció.


Com ja sabeu els seguidors de l’equip amb aquest partit hem superat l’equador de la primera volta on hem jugat 8 partits dels quals hem guanyat 4, dos a casa i dos a fora, i hem perdut altres 4, també dos a fora i dos a casa. Un equilibri total tot i que hem tornat a recuperar el nombre de gols generals (diferència entre els marcats i els encaixats) al nostra favor (+7). Unes dades que conviden a l’optimisme per que, com és sabut, el nostre equip també, com alguns dels nostres oponents, es troba en fase de formació però les sensacions que ens transmet el juvenil ens permet il·lusionar-nos, però és normal per que estem en temps de Nadal, no?


Novena jornada, Segona catalana juvenil masculina (grup B-primera fase), 3 de desembre del 2017

bottom of page