top of page

Sènior Masculí 31-17 H Garbí de Palafrugell B

Partit de la dècima jornada de lliga que enfrontava a dos equips separats per tan sols 1p a la classificació. El que, sobre el paper, tenia que ser un partit molt igualat i complicat per als barcelonins, tan sols va tindre un color.


Des d’un bon principi el conjunt local va dominar el ritme del partit. I, és que com ja ens tenen acostumats, els de la capital catalana tornaven a mostrar-se molt sòlids en defensa (actualment, el Sants és el 4t equip menys golejat de la categoria), això feia inútil qualsevol temptativa del Garbí per aconseguir marcar, ja que les poques ocasions clares de gol que van tenir les va neutralitzar el porter local. D’aquesta forma, aconseguien que els garbirencs no encetessin el marcador fins passats els 7 minuts.

La gran tasca defensiva juntament amb una sortida ràpida al contraatac i un atac fluid amb les idees clares i molt poques precipitacions, feia que, poc a poc, la diferència en el marcador s’anés eixamplant fins al 17-4 de la primera part.


A la represa, els jugadors del BCN Sants, sembla ser que, amb la mentalitat de la feina ben feta a la primera part, és van relaxar un poc i es va poder veure una segona part més igualada en quan a joc, on els visitants és van sentir més còmodes en atac i una mica més sòlids en defensa. Això feia que els últims 30 minuts s’acabessin amb un resultat de 14-13 i s’arribés d’aquesta forma al 31-17 final.


Actualment, el CEH BCN Sants es consolida en la zona de “play off” ocupant la 6a posició de la classificació i a 5 punts del 3r que marca la zona d’ascens directe.


10ª jornada de la 1ª fase grup B de Tercera Catalana Sènior Masculina del 2 de desembre de 2017


bottom of page